Juniorseier mot Lura

Juniorseier mot Lura

Jr.lag trening april 2013
Eiger vant onsdag 3-1 borte mot Lura i en kamp som satte tålmodigheten på prøve. Totaldominans av Eiger før pause gav lite uttelling og det var vertene som kunne gå til pause med 1-0.
1 omgang startet bra og Eiger rundspiller tildels Lura – men mål blir det ikke. Guttene er likevel tålmodige og forsetter å spille uten at uttellingen bedres Det er trolig ingen overdrivelse å si at Eiger har ballen i 75% av omgangen, Lura får ett frispark på rundt 25 m i 40 minutt og det scorer de på etter at skuddet går via muren og i mål. Dette er også det eneste skuddet de har på mål i første omgang, for Eiger sin del så var dette en frustrerende omgang hvor man har ballen mye men mangler det siste foran mål. Pause 1-0 til Lura.

2 omgang  starter slik første var der Eiger spiller og Lura har lagt seg bakpå og satser på kontringer. Så etter 70 min får guttene endelig sin belønning. Matias L. Løyning får ballen på 25 m og setter den nede i høyre hjørnet for keeper – ett fint mål. Etter 77 min så gjør Stefan Ghilom det samme som Matias og smeller til med flott langskudd denne gang til venstre for keeper. Nå er kampen snudd og guttene fortsetter å kjøre kampen. Fire minutter før slutt setter Marius Myklebust ballen i mål alene med keeper og punkterer kampen. 
Eiger vinner kampen pga at de er tålmodige og ikke gir opp – det er kjekt å se. Det var mye positivt i denne kampen som guttene kan ta med seg videre.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND