Juniorseier på bortebane

Juniorseier på bortebane

Jr.spillere 2012
Eigers juniorlag avsluttet kampene i innledningsspillet i vinterserien med en 4-3 seier over Jarls a-lag på bortebane onsdag. Feiende, flott spill i 80 minutter ble avløst av noen neglebitende 10 minutter mot slutten av kampen.

 

Det var et sterkt redusert juniorlag som tok turen nordover og ingen av forsvarsbautaene Ole Andreas Storebø, Ragnar Bergslien eller Åsmund Børve var med. Likevel gjorde Einar Ragnvald Løynings utvalgte en solid kamp. Hjemmelaget skal være glad det bare stod 4-0 etter 80 minutter. Det burde nemlig minst vært det dobbelte.

Pauseresultatet var 2-0 etter at venstreback  Jonas N. Havsø først sendte Eiger i ledelsen da han kom på løp etter innlegg på bakre stolpe. Tore N. Hovland doblet ledelsen da han fikk fulltreff fra vel 20 meter med venstra. Ballen suste i krysset.

I andre omgang fortsatte Eiger med initiativ og fint spill og Marius Myklebust fikk æren av å sette inn 3-0. Tore N. Hovland scoret sitt andre for dagen da han gav Eiger 4-0 etter meget bra spill i forkant. Skrått på mål alene med keeper var det Tore som vant duellen.

Jonas N. Havsø løp utrettelig opp og ned på venstresiden men da «tanken var tom» med ti minutter igjen av kampen måtte Einar Ragnvald Løyning omorganisere bak. Tryggheten som var skapt gjennom 80 minutter av vikarforsvaret forsvant med ett og plutselig var hjemmelaget i seget. 3 baklengsmål kom i denne perioden der to av dem var straffe. Men Eiger rodde det hele i land og tok en svært fortjent seier.

Juniorlaget er dermed fortsatt ubeseiret i vinter med 3 seire og en uavgjort. Nå gjelder det bare å få stable på beina et lag til neste ukes NM kamp mot Ålgård i Hålå.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND