Karlsen snart tilbake!

Karlsen snart tilbake!

Mange har lurt på hvor det er blitt av a-lagets unge og lovende Marius Karlsen. Sist han hadde på seg Eigerdrakt var nemlig for snaue to måneder siden –  og det var i kampen mot Austrått for Eiger 2 den 20. august at unggutten merket at noe var galt. Etter den kampen ble han småforkjølet og veldig hoven i halsen. Forklaringen skulle vise seg å være at han hadde fått kyssesyken. For noen kan en slik “diagnose” bety månedsvis på sidelinjen – om man driver med fotball. I Marius Karlsens tilfelle er det imidlertid kommet mer oppløftende signaler. Han begynte nemlig med rolig trening i sist uke og føler seg i stadig bedre i form. Nå er målet å få med seg de siste kampene både på junior, Eiger 2 og A laget.

Marius sier han stadig har hatt kontakt med trener Jone Mathiesen underveis i sykdomsforløpet. Mathiesen har fulgt godt med, men også sagt at unge Karlsen må ta tiden til hjelp. Før sykdommen var Marius Karlsen en av spillerne Jone Mathiesen pekte på når han skulle evaluere de unge spillerne med størst fremgang i løpet av 2018. Marius selv syns også sesongen har vist god utvikling. “Jone er en veldig god trener, som er flink til å forklare og komme med innspill hvordan jeg kan utvikle meg videre. Så jeg ser frem til å jobbe videre både med han og resten av teamet”, sier han. Som de fleste unge fotballspillere har også Marius ambisjoner om å bli en god spiller. Først for Eiger, men på sikt har han også en ambisjon om å spille på et høyest mulig nivå.

Søndag spiller a-laget borte mot Bogafjell for første gang i kamp om seriepoeng. Der kunne nok også Marius Karlsen tenkt seg å vært med. Kampen kommer nok litt for tidlig, men etter den kommer det ytterligere tre kamper for a-laget før sesongen er slutt. Det spørs om vi ikke får se Marius i aksjon i en av de.

For øvrig: Bogafjell – Eiger spilles søndag 18:00 på Bogafjell.

 

FAKTA:

Kyssesyke, mononukleose, er en virusinfeksjon som oftest rammer barn og unge. Vanlige symptomer er kraftig halsbetennelse, hovne lymfekjertler, feber og generell sykdomsfølelse.

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND