Keeperskole i Hålå til helgen

Keeperskole i Hålå til helgen

November ser ut til å bli måneden der keeperne riktig skal få utfordringer i både Eiger og hele Egersund. Kommende helg er det nemlig klar for keeperskole i regi av Rogaland Keeperskole.

Fra invitasjonen sakser vi:

Velkommen til keepertrening i Egersund 10 og 11 november
Målgruppen er jenter og gutter fra 9-16 år, som ønsker å bli en bedre keeper.
Vi starter kl. 10 og holder på til kl. 14.00 – begge dager. Koster 1200,-
Våre 2  dagers keeperskoler passer for alt fra de yngste som for første gang møter en “proff” keepertrening, gjerne i en alder av 9-10 år, til de som er eldre og litt nysgjerrige på keeper-rollen eller de som et par ganger i året er innom keeperskoler og syntes det inspirerende og motiverende for å fortsette som keeper.
På våre 2 dagers keeperskoler i helgene starter vi stort sett opp kl 09.00 (noen ganger kl 10.00) begge dager og holder på til kl 13.00 (14.00). Vi legger inn en liten pause rundt halvveis. Deltakerne må ta med egen mat og drikke til treningen.
Vi deler opp deltakerne i grupper, som får hver sin instruktør. Inndeling i gruppene skjer ut i fra alder. De yngste og eldste trener i hver sine grupper. Treneren følger gruppen begge dager. I gruppene jobber vi med basisteknikker som alle keepere må ha kontroll på. Vi har 4-5 hovedtema som er viktige for alle keepere. Vi jobber mye med basisteknikk som GREP, FALLTEKNIKK, FORFLYTNING-SKUDD, EN MOT EN, DISTRIBUSJON og litt FELTARBEID. Ellers er det fokus på fotarbeid, koordinasjon, balanse og litt styrke.
Under hele skolen vil vi ha salg av diverse keeperutstyr fra SELECT; keeperhansker, keeperdrakter og annet viktig utstyr som keepere trenger
Vi har plass til alle som vil delta!
 
Påmelding her

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND