Kjekk dag i Lyngdal

Kjekk dag i Lyngdal

“Fina vere”, to seire av to mulige, grilling og sosialt samvær – jo, den andre dagen i årets Lyngdal cup ble en kjekk sådan. Begge Eigerlagene har nå spilt to kamper hver. Lørdag spiller begge ytterligere to kamper hver før turneringen avsluttes med en morgenkamp på både Eiger 1 og Eiger 2 søndag. På sidelinjen fredag så vi både daglig leder Kenneth Pedersen og spillerutvikler/AFO-leder Andre Olsen som begge var imponert over Eigerlagenes spill og innsats!

Eiger 1- Skudenes 4-0
Eiger 1 hadde lært av gårsdagen og startet kampen med fult fokus og stor innsats. De gikk tidlig opp i 2-0 etter fint spill som sto seg til pause.
Andreomgang ble litt roligere men guttene var fortsatt konsentrerte og hadde bra kontroll på kampen. 3-0 og 4-0 i Eigers favør kom på slutten av omgangen og guttene kunne juble for første seier.
Målscorer: Ulrich Blitzner Leidland 2 og Jørgen Vassbø 2

Eiger 2 – Lyngdal 2 7-0
Før kampen ble guttene oppfordret til å ha full konsentrasjon og innsats. Det viste de til gangs og vartet opp med mye fint angrepsspill. Etter en flott førsteomgang sto det 4-0 i Eiger sin favør.
Andreomgang ble nokså lik den første med god kontroll defensivt og fin angrepsspill. Det er også kjekt å se hvordan guttene spiller seg ut av eget forsvar. Mye fint pasningsspill og store målsjanser gjorde at sluttresultatet ble 7-0
Målscorer: Sindre Håland 2, Håvard Leidland 2, Tage Sirevåg 1, Håvard Kjeilen 1 og Steffen Lagård 1

Grillkos

Flere bilder på Eigers facebookside

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND