Klar for semifinale i Hjørring!

Klar for semifinale i Hjørring!

Tonstad / SVS med Karen Løyning, Ingeborg Løyning og Martine Klippen på laget har virkelig imponert under årets Dana cup. Torsdag ble det 1-0 seier både i 1/8 finalen og kvartfinalen mot hhv Avaldsnes og Skedsmo. Martine Klippen ble matchvinner med en perlescoring mot Avaldsnes. Denne kampen betegnet trener Øyvind Skadberg som en intens  forsvarskamp. “Vi må være ærlige å innrømme at vi knapt hadde målsjanser, men til gjengjeld hadde vi en god som ble satt inn. Når vi i tillegg klarer å forsvare oss i 60 min mot et lag som har scoret 16 mål i 3 innledende kamper (og ikke sluppet inn noen) så er det ikke så helt ufortjent at vi går videre så lenge spillet består av 2 ting – score mål og hindre mål”, sier han. I oppgjøret mot Skedsmo ble det en ny knepen 1-0 seier og Skadbergs taktikk med god struktur bakover på banen lyktes også her til fulle. Han fremhever også Ingeborg Løynings spill som midtstopper. “Hun har imponert voldsomt”, sier han som for øvrig leder et lag i 17 års klassen med bl.a. tre 16-åringer, fem 15-åringer og to 14-åringer.

Fredagens semifinale går mot Trott IL kl.0850. Skulle det bli seier her kan det bli gjensyn i finalen med det tyske laget som påførte Tonstad det eneste tapet i turneringen så langt. Berliner Fußballverband møter nemlig Klepp i den andre semifinalen i J17 klassen.

For Eigers andre deltakere i årets Dana cup er status følgende:

EIKs J13 lag med Ragna Løyning og Emilie Klippen på laget røk ut i semifinalen i a-sluttspillet for Ottestad med 1-3. Kamilla Vigrestads J19 spiller fredag semifinale i b-sluttspillet mot Verdal og kan møte Voss eller Stabæk i en eventuell finale. 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND