Klippen avgjorde for j14

Klippen avgjorde for j14

Onsdag var det igjen duket for kamp for jenter 14 laget. Denne gang med Klepp på motsatt banehalvdel – et lag som beseiret Eiger 2-0 på Jæren i vår-kampen! Med dette som utgangspunkt så var stikkordet for kampen – revansj!

Kampen begynte rotete – og fortsatte rotete. Eiger hele tiden som det førende laget, men både finspill og sjanser var store sett fraværende fra begge lag – gjennom hele omgangen. Dermed 0-0 til pause. Og andre omgang ble veldig lik den første – mye spill litt inn på motstanders banehalvdel uten at særlige farligheter ble skapt – noen av veiene! Ikke før det gjensto 4 minutter. Da kom Martine Klippen fri på venstrekanten – og skuddet fra ca 16 m var det ingenting å gjøre med for Klepps sisteskanse. Dermed fikk Eiger-jentene revansjen sin mot et godt organisert Klepp-lag – i en unormalt sjansefattig j14-kamp!?!

På et middels godt Eiger-lag stod Kamilla Vigrestad fram som eneren denne kvelden, godt hjulpet av stopperkollega Anna Tollefsen. Marion Blitzner Leidland i Eigermålet tok seg sikkert av det lille som var av Klepp-forsøk, og Marion går mot en imponerende gjennomført sesong!! På sentral midtbane legger Karen og Ingeborg Løyning ned en imponerende innsats kamp etter kamp – noe som er med på å gjøre Eiger til et vanskelig lag å spille mot! Og på topp «river og røsker» Mina Hovland i motstandernes forsvar i kjent stil – selv om skåringen uteble denne gang! Og målgjører Klippen viste igjen at hun er i stand til å skåre fine mål med sin gode venstrefot!

Nå gjenstår det bare to seriekamper for flinke fotballjenter som blir nr 3 i årets serie. Og husk at det skal avsluttes med stil jenter;-))  Så stå på…………..!

Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND