Kollektiv svikt – heldig uavgjort for J13

Kollektiv svikt – heldig uavgjort for J13

Viking - J13 oktober 2012web2Mandag dro jenter 13 til gamle Stavanger stadion og Vestbanen for å spille mot bunnplaserte Viking. Før kampstart ble det informert om at hjemmelaget nok ville oppleves som bedre enn hva tabellen skulle tilsi, men dette hadde jentene tydeligvis ikke tatt inn over seg!?!

Vikingjentene ga gass fra første sekund og tok fullstendig «lurven» fra bortelaget. De var tøffe i duellene, først på ballen og spilte tidvis ut Eigerjentene! Likevel var de bortelaget som tok ledelsen på indirekte frispark fra ca 18 meter ved Ingeborg Leidland Løyning midtveis i omgangen. Og den heldige ledelsen beholdt Eigerjentene helt til siste minutt av 1. omgang da en feil i forsvaret resulterte i 1-1.

I pausen ble det sagt noen sanningens ord om hva som krevdes for å snu og vinne kampen – dessverre til liten nytte. Denne kvelden var altfor mange av jentene helt «av», og det var fullt fortjent da hjemmelaget tok ledelsen etter et flott solo-raid opp langs sidelinja – med et påfølgende godt innlegg som ble ekspedert med et hodestøt i Eigermålet. Da fryktet 4er-banden på sidelinja at kampen var kjørt, men like etter svarer Eigerjentene med et flott angrep opp langs venstresiden, et glimrende innlegg fra nevnte Ingeborg – som en fremadstormende Stine Kvamsø bredsider kontrollert i mål! Nå tenkte vi på sidelinja – kanskje det var det som skulle til for å snu trenden og kampen!?! Men nei – Viking, anført av to strålende flinke spillere – herjet vilt med Eigerjentene, og gjorde stort sett som de ville. Og bare en strålende opplagt Marion Blitzner Leidland i mål hindret stygge sifre imot! Likevel kunne poengranet blitt større enn det ene poenget da fem minutter av kampen gjensto. Mina Hovland kjemper seg på egenhånd gjennom hele Vikingforsvaret – men alene med keeper redder denne hennes forsøk og får slått til corner.

Dermed endte det med et heldig – men samtidig veldig skuffende – uavgjort mot bunnplasserte Viking. La oss håpe kampen var en lærepenge for jentene om at ting ikke kommer av seg selv! Hodet må være på plass, og innstillingen til kampen og troen på egne ferdigheter likeså! Utenom nevnte keeper Marion som gjorde en flott kamp i mål – så får også Kamilla Vigrestad godkjent selv om vi har sett henne bedre ved mflere anledninger tidligere i år. Resten får «stryk» denne gang – og samtlige må heve seg mange hakk om det skal bli spennende og kjekt mot EIK neste onsdag i Hålå! Så stå på jenter – ikke noe annet som nytter nå!

Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND