Komfortabel juniorseier

Komfortabel juniorseier

Simon Stefan Marius Henrik febr.2013

Eigers juniorer tok en relativt komfortabel seier over Paradis på Akerbanen i Hålå søndag. Spesielt utover i andre omgang når gjestene virket å ha sprunget fra seg var Eiger gjestene overlegne.
Stillingen ved pause var 1-1


Det var endel “tut og kjør” fotball over begge lagene en god stund i kampen – men med god innsats i bunn. Baneforholdene må karakteriseres som gode i dette som var Eigers andre kamp i årets vinterserie.
Eiger tok ledelsen da Marius Myklebust mesterlig kom seg forbi sin oppasser og hamret ballen i mål. Men Paradis svarte i løpet av førsteomgangen og både utliknet og kom ellers til farligheter ved flere anledninger – bl.a en avslutning i tverrligger.

Einar Ragnvald Løyning fikk brukt hele 18 mannstroppen og gav samtlige minst en omgang. Det betydde mange bytter før omgang to. Her var det gjestene som først tok ledelsen etter at Eiger mistet ballen på vei framover og en påfølgende mønsterkontring. Eiger slo imidlertid raskt tilbake og da Simon Øvrevik ble tatt ureglementert inni gjestenes 16 meter hadde ikke kampens dommer Endre Wetteland annet valg enn å dømme straffe. Stefan Ghilom skred frem og var som vanlig sikkerheten selv og dermed 2-2. Gjestene virket mer og mer kjørt og den siste halvtimen “eide” Eiger. Flere mål skulle det også bli og to mål av Simon Øvrevik og et av debutant Henrik Haugstad beseglet kampen som dermed endte 5-2.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND