Lærerikt i Bolton

Lærerikt i Bolton

Olav Omlid returnerte lørdag etter drømmeturen til England der han var en del av U18-laget til Bolton en uke. Trenerne i Bolton tok veldig godt imot Eigers talentfulle sisteskanse, var veldig hyggelige og spurte ham hele tiden hvordan han hadde det. Spillerne måtte Olav jobbe noe mer for å få kontakt med, men selv med en del dårlige resultater i det siste hadde de en god tone i garderoben.

 

Det viktigste Olav lærte i løpet av oppholdet var gode tips om forbedringer han kan gjøre med fotarbeidet. Klubben hadde absolutt et profesjonelt opplegg, men selv for en “førstereisgutt” var det ingenting som overrasket Olav ekstremt. Ja, kanskje bortsett fra skolegangen til spillerne. Skole kun 9 timer i uken syns han hørtes veldig lite ut, selv til en profesjonell klubb å være..

Treningene ble veldig godt gjennomført, og det var mange fine øvelser. Trenerne imponerte Olav også, de hadde mye nyttig å si. Nivået på u-18 laget som han trente med var likevel dårligere enn han hadde forestilt seg., Selv om Bolton for tiden ligger sist på deres tabell, så mener Olav de var dårligere enn både Viking og Brynes juniorlag.  

I Norge var det mye vær i forrige uke – det samme var situasjonen i England – noe som bl.a medførte en avlyst trening. Olav fikk også en smell i foten på tirsdagstreningen, og både ham selv, Glenn Strømstad og Olavs far var en stund redde for at oppholdet var ødelagt. Heldigvis ble skaden raskt leget og han var klar til torsdagsøkten igjen.

Olav Omlid har uansett fått masse inspirasjon til videre utvikling som keeper. Spillerutvikler Glenn Strømstad noterte også flittig og hadde med masse “godsaker” med hjem som kan brukes i treningsarbeidet – både til keepere og utespillere. 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND