Malin med igjen!

Malin med igjen!

IMPONERER – Tidligere Eigerspiller, Malin Tollefsen, er på ny tatt ut til Equinors Talentleir, for jenter født i 2010. Dette er den tredje gangen i år hun har kommet gjennom det trange nåløyet, og denne gangen skal samlingen være i Porsgrunn i slutten av juni. Equinors talentleir er i praksis å anse som et skygge-landslag

Det er ei ydmyk og lærevillig jente som Eigers redaksjon treffer i Hålå etter å ha gjennomført ei 1,5 timers egentreningsøk en fredag ettermiddag i Norrønhallen i Hålå, sammen med tidligere spillerutvikler i Eiger, Andre Olsen.  I økta har de spesifikt øvd på taktisk og teknisk rolletrening – der det spesielt har blitt terpet på midtstopper-rollen. Det oser kvalitet og tilstedeværelse i alt av treningsarbeid som Malin gjør!

Tilstedeværelsen og kroppsspråket i treningsarbeidet er noe som kjennetegner en kommende Landslagspiller. Malin, som er oppfostret i Eiger FK, har en drøm å bli profesjonell fotballspiller, og spille med flagget på brystet. Selv om hun er ung, og det ennå er mye å jobbe med, har hun målet i sikte. Kan hu faktisk klare dette? Kan hun klare å komme seg gjennom det trange nåløyet? Ja, mener mange, Andre Olsen inkludert. 

«Nåløyet er trangt, og nivået er skyhøyt», sier Olsen. Det er jo en del 2010-jenter i landet som spiller fotball, der svært få når landslagsnivå. Andre Olsen forteller om ei jente som selv skal ha æren for at hun har kommet dit hun har kommet, etter å ha lagt ned vanvittig med timer. Alt med ball. Alt med kvalitet. 

«Man må være villig til å ofre mye», sier Malin, som snart fyller 14 år. Malin har vært med på alt av klubbens tiltak oppgjennom oppveksten. Dette, kombinert med vilje og systematisk egentrening, har tatt henne dit hun er nå – i en posisjon der hun er å anse som et av landets største talenter av 2010-modeller! Det er en enorm prestasjon. 

Glemmes må heller ikke vår egen Silje Skaara Helgesen. 19-åringen som har gått den samme veien, og som nå spiller fast for Stabæk i Toppserien. Hun har også gått gradene på aldersbestemte landslag, også det en enorm prestasjon. Silje har vist vei, og vært en kjempemotivasjon for Malin.

Malin, som også er kaptein på Kretslaget, forteller om en fantastisk trivsel på talentleirene. Jenta spås en lysende framtid, og bør forhåpentligvis være til inspirasjon for andre håpefulle jenter og gutter i Hålå som ønsker å bli gode!

Eiger FK gratulerer så mye, og ønsker lykke til på talentleiren i Porsgrunn, og videre karrieren!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND