Ny a-lagsseier

Ny a-lagsseier

Eiger fikk nok en gang et godt resultat mot en divisjonskollega da Vidar 2 gjestet Hålå fredag. Kampens første halvtime var meget bra, sett med Eigerøyne og tatt i betraktning at man grunnet skader startet med flere endringer i startoppstillingen fra forrige kamp, var det til tider solide saker som ble fremvist.

1-0 sørget Sigmund Hunnestad for da han dunket ballen i mål etter at et Vidar-bein klarerte. Fine kombinasjoner i forkant av Hans Marius Slettebø og Matias Løyning ledet til scoringen. Simon Øvrevik doblet ledelsen da han headet et innlegg fra Matias Løyning i mål. 3-0 kom etter et mønsterangrep der ballen gikk presist og hurtig. Til slutt kom Morten Nodland seg ned til dødlinja og la 45 grader ut der Eivind Blakstad kom og satte ballen i hjørnet. Det siste kvarteret av første omgang var mindre sprekt og spillerne virket (litt for) fornøyde med egen innsats så langt.

Andre omgang ble mer rotete, noe selvsagt stadige bytter var skyld i. Det var likevel de røde og blå som var det toneangivende laget og som sørget for ytterligere nettsus. Om 3-0 målet ble betegnet som mønsterangrep, var ikke 4-0 stort dårligere. Klikk-klakk pasningsspill der både Simon Øvrevik, Matias Løyning og Sigmund Hunnestad viste bra klasse endte med at førstnevnte la igjen til Hans Marius Slettebø som avsluttet i mål. Evigunge Eivind Blakstad meldte seg på i kampen om toppscorertittelen da han dro av et par spillere og fastsatte sluttresultatet til 5-0.

Hans Marius Slettebø var eneren på et Eigerlag med lav gjennomsnittsalder denne fredagskvelden, men også flere av de unge spillerne viste godt igjen. Trener Johansson var ellers godt fornøyd med comebacket til Tommy Nodland som han mente klarte seg overraskende bra, treningsgrunnlaget tatt i betraktning, da han kom inn og spilte de siste 20 minuttene på sentral midtbane.

Siste innledende kamp i vinterserien spilles tirsdag når Eiger tar turen nordover og møte med Forus & Gausel. Så sant Eiger unngår stortap blir det puljeseier.

Tommy Nodland returnerte i Eigerdrakt etter mer enn ti års fravær.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND