Ny avtale med AS Sporty!

Ny avtale med AS Sporty!

Eiger FK og AS Sporty har inngått en ny 4-års avtale som innebærer gode innkjøpsbetingelser for såvel klubb som medlemmer. Avtalen sammenfaller med at Umbro skifter ut den kleskolleksjonen Eiger har hatt siden 2011. Dette innebærer at Eiger fra og med inneværende sesong vil skifte ut en god del av nåværende kolleksjon. Den første delen av den nye kolleksjonen ankommer i slutten av februar og vil trolig være trykket og klar første uken i mars.

Til stede på dagens møte der avtalen ble gjennomgått var avdelingslederne Sigve Tengs, Tove K.Bjørløw, Bjørn Arne Slettebøe samt daglig leder Kenneth Pedersen og leder Kjell Garpestad jr. Dag Thore Valand representerte Sporty.

Avtalen innebærer også utskifting av eksisterende klubbkort. Det nye vil knyttes tettere opp mot medlemskontingent og vil medfølge i utsendelsen av denne tidlig i mars

AS Sporty fortsetter altså sitt mangeårige samarbeid med Eiger FK men er selv oppi endringer i sin organisasjon. I løpet av mars vil nemlig G-Sport i Lerviken bygges om til en Intersport butikk. G-Sport Amfi fortsetter som før.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND