Ny, god a-kamp!

Ny, god a-kamp!

Eiger gjorde en ny god kamp da Austrått gjestet Hålå tirsdag. 2-1 seieren burde vært større, men spillet – spesielt i andre omgang gledet både publikum, spillere og ikke minst de to trenerne Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes.

Det er tydelig at det er et nytt Eiger i emning – noe som er naturlig både med tanke på tildels store utskiftninger i mannskap, men også nye tanker og ideer fra trenerne. I sum ser vi et Eiger som prøver å spille fin og hurtig fotball og som er solide bak og sjanseskapende framover.

Det var nok en gang et ungt mannskap Eiger stilte med mot Austrått tirsdag. Gjestene fra Sandnes kom best i gang og presset Eiger de første 15-20 minuttene. Blant annet hadde de en stor sjanse etter bare få minutters spill men keeper Erik Skadberg fikk til slutt kontroll på situasjonen. Etter hvert overtok Eiger og hadde mange sjanser til å putte ballen i nota. Dessverre fikk Austrått tildelt et tvilsomt straffespark 5 minutter før pause og selv om keeper Skadberg var nære å redde, førte målet til at det stod 0-1 ved pause.

I andre omgang ble det gjort noen rokkeringer med blant annet William Meyer inn sentralt og Inge Pettersen flyttet ut på kant. Nevnte Meyer tok sammen med sine midtbanekolleger ansvar, vant mye på midten og fordelte flotte baller til kantene ved flere anledninger. Et vanvittig press mot Austråttmålet skulle føre til utlikning allerede etter 5 minutter av omgang to. Til slutt var det William Meyer som fikk spilt Hans Marius Slettebø fri. “Pokey” lot seg ikke be to ganger og satte inn 1-1. Matias L. Løyning ble byttet inn igjen etter litt hvile i andre omgang. Det var han som skulle sørge for seiersmålet etter fantastisk forarbeid av Inge Pettersen. Matias 2-1 mål kom kvarteret før slutt. Matias L. Løyning startet inneværende sesong med et mål for a-laget på cv`en. Med scoring både i internkampen mot Eiger 2, et nytt mål  i sist uke mot Sokndal og en scoring ny i kveld mot Austrått virker det som om koden er knekt. 

Hundsnes og Dyrnes var fornøyde etter endt kamp og berømmet spillerne for sin lojalitet mot kampplanen. Tross bytter og rokkeringer gjorde spillerne det man var blitt enige om.

Kjetil Vigrestad viser framgang for hver kamp og gjorde nok en gang en god figur. Han vant samtlige dueller. På keeperplass gjorde både Erik Skadberg og debutant Stig Jarle Sleveland (2 omgang) en god figur.

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND