Ny manndomsprøve for Eiger!

Ny manndomsprøve for Eiger!

Storkampene har kommet på rekke og rad de siste ukene og kveldens kamp på jæren er intet unntak. Vertskap er nemlig Varhaug som har hatt en bunnsolid høstsesong og står med seks strake seire før Eiger står på motsatt banehalvdel i kveld. På hjemmebane har Varhaug ti av tolv mulige seire, så det er ingen tvil om at Eiger må opp mot sitt beste om det skal bli poeng ut av årets siste bortekamp. Jærbuene var også det første laget som tok poeng i Hålå da lagene spilte 1-1 før sommerpausen.

Hans Marius Slettebø har hatt en fremragende sesong og besørget to nye mål i forrige ukes kamp mot Ålgård. I kveld er det klart for et aldri så lite jubileum for spissveteranen. Det er nemlig 350 gang han ikler seg a-lagsdrakten. Med det blir Eivind Blakstad passert og han vil nå stå likt i antall kamper som Ole Jonny Gya.

Bortsett fra langtidsskadde spillere som bl.a. Morten Nodland og Sigmund Hunnestad samt Karlo Biondic, Inge A. Pettersen, Kristian Garpestad og Sander W. Wilhelmsen, har trener Jone Mathiesen følgende spillere med seg til Varhaug:

Denis Nadarevic, Stein-Inge Karlsen, Asbjørn L. Larsen, Jan Terje Søyland, Sondre Havsø Tveit, Even Myklebust, Kjetil Vigrestad, Eirik Gohn, Matias L. Løyning, Stian Vigrestad, William Meyer, Jan Eric T. Gløpstad, Elion Shatri, Marius Karlsen, Torstein Myklebust og Hans Marius Slettebø

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND