Ny seier til j14

Ny seier til j14

Ålgård-J14 juni 2013Alt lå til rette for en god fotballkamp på en fin mandagskveld på Ålgård sin store, flotte Solås kunstgrasbane! Men kampen startet med mange feilpasninger og mye usikkerhet fra begge lag. Ålgård vant innledningsvis brorparten av duellene, mens det var Eigerjentene som skapte halvsjansene. Både Thea M. J. Refsland og Stine Kvamsø var frempå uten videre hell i avslutningsforsøkene sine.

Etter 10 min får Eiger sin første corner fra venstre – og denne skrur likegodt Martine Klippen rett i mål og 1-0 til Eiger, som nå er litt mer med på notene og har et visst grep om kampen etter scoringen. 15 min spilt – og nevnte Thea sender Mina Hovland gjennom med en flott pasning, som Mina setter bak Ålgårds keeper på andre forsøk til 2-0. Etter dette faller nivået igjen! Om det er den uvandte varmen jentene ikke takler er usikkert. Likevel har Eiger 3-4 muligheter til og øke ledelsen siste halvdel av omgangen, men Ålgård slipper unna med 0-2 til pause.

I pausen forsøker trenerne å “gire opp” samtlige jenter – og få alle på laget til og være tøffere i duellene og jobbe mer sammen som et lag. Det blir også gjort noen bytter og friske bein kommer utpå. 2. omgangen starter med noen store Eigersjanser – dessverre uten uttelling. Den største får Mina når hun får godt treff på ballen på bakre stolpe, men skuddet går like over. Etter 8 min kommer en Ålgårdspiller litt sent inn i duell med Anna Tollefsen som går ned for telling. Men hun kommer seg på beina og fullfører kampen i kjent stil. Midtveis i omgangen sender Mina en flott stikkball mot Thea – som er våken og får styrt ballen i mål foran forsvarsspilleren – og en helt utspilt keeper. 3-0! Ålgård har like etterpå en stor mulighet der de kommer 3 mot 1 etter enkelt å ha passert hele Eigerforsvaret… men her er Marion Blitzner Leidland med på notene og redder med en flott beinparade! Dermed ender det med en grei 3-0 seier på en middels dag!

For dette var en kamp der finspillet dessverre uteble, men innsatsen og viljen til og vinne var der – og mange ganger er det nok! Pluss til Ingeborg Leidland Løyning og Martine Klippen som for tiden slår bortimot “ferdig-skårete” cornere! Her må jentene bli flinkere – slik at det oftere, enn i de siste kamper, blir tellende resultat av disse hjørnesparkene!

EIK på motsatt banehalvdel neste onsdag jenter! Da må vi nok opp et par hakk til skal det bli 3 nye poeng! Stå på jenter!

4-banden

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND