Ny seier til j15

Ny seier til j15

Motstander i Hålå denne fine tirsdagskvelden var Buøy. Et lag jentene kjenner fra noen år tilbake – og som de alltid har slått, såvidt! Det var derfor ventet en ganske jevn kamp om nye poeng i j16 1. divisjon……………..

Innledningsvis bølget spillet frem og tilbake med ettpar halvsjanser til begge lagene. I det 7. min får Eiger hjørnespark – og et godt slått sådann av Martine Klippen blir flott ekspedert i mål via hodet(!!) til Martine Larshus – og 1-0. Etter dette overtar Buøy mer og mer av initiativet og spillet – og Eigerjentene blir løpende mye imellom. Bortelaget kommer etterhvert til ettpar store sjanser, men en god og våken Marion Blitzner Leidland stopper alt av Buøy-forsøk! I andre enden av banen skapes også gode muligheter – og Stine Kvamsø får dessverre annullert et flott mål grunnet hårfin offside!?! Dermed 1-0 til pause etter en sjanserik omgang.

I pausen blir det lagt om til tre sentrale midtbanespillere – bl.a. med Karen Løyning som “frimerke” på Buøys klart beste spiller. Og med dette skifter kampen helt karakter. Allerede etter 3 min blir Martine Klippen spilt fint igjennom av Mina Hovland. Martine gjør ingen feil og setter ballen kontrollert forbi keeper og i mål til 2-0. 3-0 er også signert Martine Klippen, denne gang etter et flott gjennomspill av Karen Løyning.
Etter dette slipper Eigerjentene litt opp på presset og spillet bølger igjen fram og tilbake med store sjanser i begge ender av banen! To gode keepere hindrer flere mål og kampen ebber ut med en grei 3-0 seier mot et brukbart Buøy-lag!
Marion i mål gjør en flott kamp med ettpar strålende redninger og mye flott “sweeper”-spill. Hele laget gjør en mye bedre 2. omgang enn 1., med sentral midtbane bestående av Karen Løyning, Ingeborg Leidland Løyning og Thea Margrethe Jenssen Refsland i førersetet. På “kantene” viser Martine Klippen og Stine Kvamsø flere ganger gode drible- og innleggsferdigheter. Og på topp kriger Mina Hovland i kjent stil så lenge “helsa holder”!

I neste kamp venter Hinna, som nok er puljas hardeste motstander. Så det er bare å stå på videre jenter…………….

Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND