Ny uavgjort for Eiger 2

Ny uavgjort for Eiger 2

Bakke-Eiger 2 juni 2013
Eiger 2 som i forrige uke spilte uavgjort mot toerplasserte Storhaug måtte også nøye seg med poengdeling da bunnlaget Bakke var verter i 13 serierunde torsdag. Vanskelige baneforhold med en ujevn grasmatte bidro til at finspillet stort sett uteble.
Det var Bakke som kom best i gang og tok ledelsen allerede etter 3 minutter da en gulkledd fikk stå mutters alene å heade ballen i mål etter et frispark. Klokka nærmet seg 15 spilte minutter da utlikningen var et faktum. Matias L. Løyning slo inn – keeper fomlet og Tore N. Hovland var på plass og satte ballen i mål. Det var ikke allverden med store målsjanser i første omgang men Bakke skulle nok en gang ta ledelsen og nok en gang etter dødball. Denne gang et frispark som ble satt direkte i mål fra drøye 20 meter. Dermed 2-1 – noe som også var pauseresultatet. 

Bakke-Eiger 2 juni 2013-2

Foran andre omgang endret Eiger formasjon fra 4-3-3 til 3-5-2 og den første halvtimen av omgangen var det en vellykket endring. Richard L- Arntsen var den i forsvar som ble sendt framover på banen og den godeste Richard markerte seg straks med en nydelig gjennomspilling til Tore N. Hovland. Dessverre gjorde vertenes keeper en god redning på Tores avslutning. Richard skulle likevel ordne utlikning da han spilte vegg med Matias L. Løyning, fikk ballen igjen og satte den i nota etter 57 minutter. Eiger var det beste laget i denne fasen av kampen og det var fortjent at Simon Øvrevik ordnet Eigerledelse for første gang i kampen da han kontrollert headet inn 3-2 etter 71 minutter. Ledelsen skulle imidlertid ikke vare lenger enn 8 minutter da en Bakkespiller fanget Åsmund Børves klarering med hodet. Skuddet var ikke allverden men keeper Per Sigurd Skadberg var uheldig og slapp ballen under seg. Mot slutten satset begge lagene på en matchvinnerscoring men oppgjøret ebbet ut med 3-3-

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND