Oppsummering før sesongstart

Oppsummering før sesongstart

Eiger har gjort unna de fleste forberedelser til sesongstart. Selv om trenerne Gunnar Hundsnes og Thor Jostein Dyrnes nok kunne tenkt seg enda mer tid til å sette sitt preg på troppen med 10 nye spillere fra i fjor, tikker det ubønnhørlig mot sesongstart. 

Eiger har spilt 8 treningskamper i vinter der det har blitt 4 seire,2 uavgjort og 2 tap. Målscoren er 24-16 – noe som gir snitt på 3 scoringer og 2 baklengs i hver kamp. Det har blitt jobbet endel med det defensive og vi tipper trenerne vil holde noe fokus på dette i trenings-sammenheng også frem mot seriestart. Offensivt har det stort sett vært en fryd å se Eiger spille. Her har laget virkelig vist mye positivt.

Inge Andreas Pettersen har hatt en god vinter. Unggutten fra Sokndal har levert 7 scoringer på 8 kamper – et imponerende antall fra en kar som så sent som i fjor holdt guttelag-alder. Hans Marius Slettebø har overtatt kapteinsbindet etter Fredrik Andersen i år og har definitivt vist seg tilliten verdig. En mer voksen utgave av “Pokey” har gått foran og ser ut til å trives godt i sin nye rolle. Han har fortsatt der han slapp i fjor da han var den som hadde suverent flest målgivende pasninger.

Kjetil Vigrestad har fått en ny vår under Eigers nye trener-regime og har vært stabilt solid siden oppstartsuka i starten av januar I ny rolle som back. Med tillit har også Kjetil vist hva han er god for. Martin Tønnessen er blant dem i troppen som enda ikke har fått vise om han kan komme tilbake til nivået han viste våren 2013 da Eiger holdt til i 3 divisjon. Skadene ser ut til å forfølge den sympatiske sørlendingen, men enn så lenge deltar han etter evne. 

“Godt ikkje eg ska ta ud lage i år” var det en som sa i forbindelse med kampen mot Farsund fredag. For første gang på noen år virker det å være reell konkurranse om å få komme med på laget. Det er da noe!

Eiger serieåpner borte mot EIK 2 på Kiwi banen på Bakkebø fredag 10 april kl.1900.

Statistikk over kamper vinteren 2015:

SPILLER KAMPER MÅL ASSIST
Kjetil Vigrestad 8   1
Ole Asbjørn Liland 8 1 5
Stefan Ghilom 8 1 1
Inge A Pettersen 8 7 4
Hans Marius Slettebø 8 4 7
Erik Skadberg 7    
Jan Terje Søyland 7 1  
Matias L. Løyning 7 3  
William Meyer 7 2 2
Erling Skåland 6    
Eirik Gohn 6    
Simen Sæstad 5    
Viktor B. Opheim 5   1
Stig Jarle Sleveland 3    
Sander Haugstad 3 1  
Stian Sleveland 3 2  
Sander Bilstad 3    
Sondre Tveit 2    
Simon Øvrevik 2    
Aleksandras Ivanauskas 2    
Torgny Torgersen 2    
Glenn B. Strømstad 1    
Paulius Vaikasas 1    
Sigmund Hunnestad 1   1
Fredrik Andersen 1 1  
Stian Vigrestad 1 1  
Sarunas Kilijonas      
Chris Andre Jenssen      
Vytautas Birskys      
Martin Tønnessen      

…..

 

 

 

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND