Poengdeling for Eiger 2

Poengdeling for Eiger 2

Bortekampen mot Oltedal torsdag startet med ett overtak til hjemmelaget som produserte noen halvsjanser uten at det ble farlig for Olav Omlid i Eigers mål. Etter hvert tok Eiger 2 tar mer og mer over og produserte noen gedigne sjanser som det er helt utrolig at det ble bommet på. Men første omgang ebbet ut med 0-0 etter stort Eiger overtak den siste halve timen.

I andre omgang så gikk det bare 3 minutter før første scoring kom og etter nydelig spill plasserte Renè Helvig ballen rolig til side for keeper. Eiger fortsatte å presse og 2-0 kom 10 minutt etter første mål.
Også dette målet kom etter praktfullt spill og det var Martin Mong Eide som fikk æren av å sette ballen bak keeper etter et perfekt timet løp i bakrommet.
Eiger hadde etter dette flere sjanser til å øke ledelsen, men klarte det ikke og Oltedal spiller seg gradvis inn i kampen og får en redusering etter 70 minutter på en dødball. Hjemmelaget fikk nå troen på at de kunne klare å få med seg noe fra denne kampen og utligningen til 2-2 kom etter 80 spilte minutter.
Så etter 86 min ble Jonas N. Havsø taklet stygt og da kokte det over for flere av spillerne på begge lag. Episoden endte med 2 røde kort – ett til hvert av lagene. Kampen ebbet imidlertid ut med 2-2.
Ser man på sjansestatistikken så skulle nok Eiger vunnet klart på bakgrunn av alle de gedigne sjansene, men dette var dagen for de store bommene.

Eiger 2 satser på å komme sterkt tilbake på tirsdag når Bogajell kommer på besøk til ett toppoppgjør.
Da håper guttene på fulle tribuner, så møt opp!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND