Poengdeling i lokaloppgjør

Poengdeling i lokaloppgjør

Onsdags kveld var det endelig kamp igjen for Eiger j’14 lag 2 – denne gang mot EIK 2. Begge lag skulle egentlig spilt en årsklasse under, men har i år valgt å bryne seg med 11’er fotball et år for tidlig. Så langt har det vært suksess for begge lag. Etter 3 seriekamper er både Eiger og EIK ubeseiret 🙂
Som ventet uteble festfotballen under kveldens lokaloppgjør. Det var mye frem og tilbake på midtbanen. EIK jentene var veldig flinke i dueller og i lufta så de taklet høye baller litt bedre enn oss. Men Eigerjentene sprang etter og fikk ordnet opp.
Selv om det var mange tette dueller og mye kontakt var det en god tone både på og rundt banen 🙂 Alltid kjekt når mange møter opp og heier på oss.
Eiger startet med et par halvsjanser og så ut til å feste litt grep om kampen da en midtbanespiller fra EIK klarerer ballen fremover. Ballen fikk en lei stuss og dabbet over keeper og i mål. 1-0 til EIK.
Utligningen kom etter flott innlegg fra Benedikte Øvrevik til Anna Elin Seglem (bildet over) som finter ut et par spillere og sender ballen hardt til siden for keeper. 1-1 til pause.

Andre omgang er ganske så lik første omgang. Mange høye baller og et spark vekk. Målene uteble i denne omgangen. At ingen av lagene scorer skyldes i stor grad meget bra forsvarsarbeid begge veier.
2 uker til neste kamp. Håper på festfotballen da. Ro ned og la ballen trille. Dere har masse fint å vise oss – lykke til 🙂

Trenerteamet 🙂

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND