Poengdeling på Vaulen!

Poengdeling på Vaulen!

POENGDELING – Eiger – Vaulen 3-3 (1-1) Vaulen stod med fattige tre poeng før møtet med Eiger til den åttende serierunden på den siste dagen i mai 2024. Etter et surt tap hjemme mot Vardeneset i forrige uke var det et revansjelystent Eigerlag som reiste til Stavanger på jakt etter tre poeng. 

Det var bortelaget Eiger som kom best i gang og etter ca. 17 minutter spilt sørget Kenneth Grande for ledelse. Eiger har sluppet inn litt for mange mål av den “billige” sorten så langt i sesongen. Ofte mot slutten av kampene. Bare fem minutter etter ledelsen utlignet Vaulen og sørget for at lagene gikk til pause på 1-1. 

Eiger presset på fra start i den andre omgangen, og Elion Shatri sørget for ny ledelse etter 50 min spilt. En ledelse som virket til å kunne holde helt inn. Så var det dette med å holde hele kamper og unngå sure baklengs på de siste femten.  Med ti minutter igjen av kampen utlignet Vaulen til 2-2. Igjen havnet Eiger i “stresset” – Vaulen fikk blod på tann og alle poengene stod i fare for bortelaget. Det så ut til at det skulle gå galt også denne fredags kvelden da Vaulen tre minutter etter utligningen satte inn enda et mål og gikk opp i ledelsen 3-2. De siste syv minuttene gjorde bortelaget Eiger alt de kunne for å redde poeng, og fikk betalt. Det er litt uklart hvem som var siste mann på ballen da utligningen kom –  og med det sørget for at Eiger fikk med seg ett poeng hjem med sluttresultatet 3-3. (muligens et selvmål, men vi skal oppdatere når det er bekreftet)

Eiger har to tøffe bortekamper igjen før ferie. Først ut er Vidar 2, mandag den 10 juni – før Forus & Gausel ønsker velkommen fredag den 21 juni. 

Kampfakta:

Vaulen – Eiger 3-3 (1-1). Målene: 0-1 Kenneth Grande (17),  1-1 (22),  1-2 Elion Shatri (50), 2-2 (80), 3-2 (83), 3-3  (88). 

Eigers lag: 

Henrik Kapstad Urdal, William Meyer, Håvard Leidland, Steffen Salvesen, Ulrik Sæther, Tobias Skogen, Kennth Grande, Trygve Rogstad, Øyvind Garpestad, Elion Shatri og Aleksander Kjellmann. 

Benyttede innbyttere:

(oppdateres)

Gule kort:

(oppdateres)

Banens beste:

(oppdateres)

Tilskuere: Ukjent

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND