Rune klar for comeback

Rune klar for comeback

Etter at Stian Vigrestad signerte tidligere i uken fikk Eiger tilført nødvendig rutine i laget. Nå er en annen veteran klar for comeback i rødt og blått. Fjorårets hovedtrener Rune Johansson har latt seg overtale til et comeback som spiller etter å ha ristet av seg skaden som tvang ham til et foreløpig punktum i januar 2013.

Som trener i store deler av 2013 og i hele 2014 ble det lite rom for egentrening for Johansson som umiddelbart etter sesongslutt i fjor tok affære for å komme i bedre form. Det som startet med en joggetur endte med deltakelse i «The Hardest Viking» – et triathlon i Tønsberg tidlig i mars.

Etter å ha fått au pair på hjemmebane kan han nå konsentrere seg fullt om fotballen. Johansson som er et år yngre enn Fredrik Andersen mener han har en sesong til inne på 4 divisjonsnivå, selv om han har merket seg at tempoet i Eigers kamper i år har vært relativt høyt.

Trenerassistent Thor Jostein Dyrnes er den som har klart å overtale Johansson til å satse igjen. De møtes regelmessig bl.a for å spille boccia hver søndag. Og begge er svært aktive i den norske Bonnie Tyler klubben. Dyrnes mener Johanssons kloke fotballhode er den siste brikken som trengs i dagens a-stall og peker spesielt på at Rune med sin pasningsfot kan ta rollen Eivind Blakstad hadde på a-laget i fjor før den alvorlige skaden han fikk mot Moi.

Før årets sesong står Rune Johansson oppført med 162 kamper i rødt og blått.

Eiger ønsker Rune velkommen tilbake på laget!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND