Så kom tapet…..

Så kom tapet…..

Eiger 2 har hatt en fremragende sesong så langt i år. 15 mai var sist gang Eiger tuslet poengløse av banen da Kåsen vant 6-0 på en våt gressbane på jæren. I mandagens 14 serierunde var Sokndal verter i det som var et toppoppgjør i divisjonen. De som forventet topp-fotball ble imidlertid skuffet.

Det var en sjansefattig og relativt kjedelig kamp de fremmøtte ble vitne til. Sokndal var best i lufta, Eiger best langs bakken. Vertene vant 1-0 på et selvmål etter corner. Eiger på sin side slet med fantasiløst og statisk angrepsspill og innleggene som kom ble stort sett et lett bytte for Sokndal-forsvaret. Det hadde imidlertid ikke vært noe å si på verken uavgjort eller Eiger-seier. De røde og blå var nok hakket hvassere både i banespill og i sjansestatistikken. Men Martin Mong Eides avslutning i tverrliggeren var det nærmeste Eiger 2 kom scoring denne mandagskvelden.

Trener Einar Ragnvald Løyning advarte på forhånd om at tapet nok ville komme før eller senere. Han syns likevel Eiger 2 var et bedre lag enn Sokndal, men oppsummerte med at det er målene som teller.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND