Seier i 1 kvalikrunde

Seier i 1 kvalikrunde

Eiger fikk revansje fra forrige gang Flekkefjord gjestet Sparebank 1 banen i Hålå i høst –  og tok seg videre i kvaliken til NM da det ble seier 3-1 lørdag. Stian Sleveland som på forhånd hadde fyrt opp stemningen leverte varene og scoret to.

Eigers første omgang var ikke allverden og oppgjøret liknet en skikkelig cupkamp med lite spill men innsats og entusiasme i rikelig monn. Innledningsvis var nok gjestene både tøffere, frekkere og fikk til en viss grad Eiger ut av stilen. Det var også Flekkefjord som skulle ta ledelsen da en ukonsentrert Morten Nodland gav vekk ballen til gjestenes Raymond Hofstædter i det 17 minutt. Han fant igjen Asle Liland som scoret sikkert. Men like etter at halvtimen var spilt skulle Simen Sæstad sørge for utlikning. Corneren fra Ole Asbjørn Liland var som vanlig prima, timingen av Simen perfekt og i reneste Neil Ruddock stil headet han inn 1-1. Etter målet og inn mot pause følte nok Eiger at kampen var kommet inn i et greiere spor, men resultatet stod seg ved halvtid.

I andre omgang hadde Eiger bedre kontroll og gjestene fra sør hadde løpt fra seg den største entusiasmen. Da så Stian Sleveland sørget 2-1 var Flekkefjord sluttkjørt. Sigmund Hunnestad slo inn og Stian headet ballen i mål. Samme Sleveland sørget også for 3-1 etter pasning fra Hans Marius Slettebø og satte (nesten) punktum for kampen med det. Gult kort nummer to gav ham imidlertid marsjordre før full tid, uten at Flekkefjord klarte true Eiger med en mann mer på banen. 

Rundt 110 tilskuere sørget for god stemning og ramme rundt kampen – en del av dem med tilhold i VIP stoler fra Ullevaal stadion. De fikk se en Simen Sæstad som spilte på seg stadig større selvtillit og som spilte både stødig og smart. Sammen med tomålsscorer Stian Sleveland og en Ole Asbjørn Liland i gryende vårform var han Eigers mest fremtredende.

Ækeberget fikk ikke samme grunn til å juble som i høst da FFK vant 5-0. Men god stemning lagde de som vanlig.

Les hva Agder og Dalane Tidende skriver.

Kampfakta med kamptropper finner du her.

Eiger manglet Glenn Strømstad, Eirik Gohn, Stefan Ghilom og Matias L. Løyning som var ute med skade. I tillegg var Martin Tønnessen (reise) og Torstein Myklebust (jobb) indisponible

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND