Seier i lokaloppgjør.

Seier i lokaloppgjør.

Eiger`s J14 gikk seirende ut av lokaloppgjøret mot EIK med 3-0 mandags kveld i strålende vær i Hålå.

I første omgang handlet det meste seg om midtbanen, Eiger hadde føringen og kom til de største sjansene. Blant annet var Luwam alene med keeper hvor målvakten til EIK reddet mesterlig.  Ett stolpeskudd ble også registrert.

1-0   kom etter ca 25 minutter etter at Luwam ble spilt igjennom på høyresiden, hun vendte bort en forsvarer og slo ett perfekt innlegg til Silje Løvold Mong som kom på bakre stolpe og satte ballen sikkert i mål.

Eiger fortsatte å presse høyt og var aggresive på returer noe som resulterte i 2-0 sekunder før pause. Denne gang var det Emilie Teige som kunne plassere ballen i nettet etter en retur.

De gangene EIK kom på visitter på Eigers banehalvdel ordnet forsvaret mesterlig opp. Å være ett spillende lag som vi ønsker å være innebærer at vi tør å sette i gang bakfra, dette kan nok bli litt spennende for foreldre og tilskuere da vi spiller på grensen og av og til over grensen til dristighet. Men det er det som er lærerikt og det er slik vi blir bedre.

Det som kom forbi forsvaret tok Mariell seg enkelt av.

Andre omgang ble nokså lik førsteomgang, det meste av spillet foregikk på midtbanen med noen sjanser begge veier.  Eiger var noe mer giftige i angrepene en EIK. 3-0 kom etter en utsøkt passning fra Karoline Skåra på midtbanen igjennom til Luwam. Alene med keeper gjør hun ingen feil. 6 mål på 2 kamper av Luwam er meget bra ! En tvilsom annulering og avblåsing av offside kunne fort ført til 4 og 5.

Innsatsen og aggresiviteten er vi meget fornøyd med, veldig bra at alle er PÅ når kampen begynner og igjennom hele kampen.  Spillemessig har vi mye mer å gå på, og når vi får luket vekk alle småskadene så blir dette veldig kjekt.

Dommer Johannes Wigand, GOD.

Trenerteamet

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND