Seier i sesongpremieren til J13

Seier i sesongpremieren til J13

J13 vs Bryne april2013
Mens Bryne var gjester i Hålå når A-laget hadde hjemmekamp, reiste J13 til Bryne og sesongdebuterte.
Det var en giret gjeng som entret banen og gledet seg til å få startet serien selv om det regnet og var en sur vind over jæren.

Kampen startet bra for Eigerjentene og de klarte å holde trykket i så å si hele 1 omg – med god hjelp av medvinden. Med godt forsvarspill var det enkelt å ha kontroll på kampen i 1 omg. Til tross for det spillemesige overtaket så ebbet omgangen ut med 0-0.

I 2 omg. var det Eiger som måtte slite med den sterke motvinden og naturlig nok ble ett godt Bryne lag mer med i kampen.
Før kampen ble jentene oppfordret til å tørre å spille og det var kjekt å se når backen Kristina Zakariassen vendte vekk en spiller og spilte videre ut på kant til Martine Grimsrud som igjen fant Luwam Gihlom – på topp for annledningen. Hun driblet seg elegant forbi forsvaret til Bryne og fra skrått hold satte hun inn 1-0 i lengste hjørne. Dette skulle vise seg å bli kampens eneste mål.

Dette var virkelig en lagseier der de aller fleste spillerne leverte til mer enn godkjent. Fortsetter dere slik som denne kampen ble gjennomført blir det en kanonkjekke sesong :-)))

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND