Seier i toppoppgjøret

Seier i toppoppgjøret

Det var lenge uvisst om Eigerjentene klarte å stille lag til bortekampen mot EIK, da flere av jentene var og hadde vært syke, men med piller innabords og stå på vilje, samt to spillere fra det andre j14 laget var vi klare mot de flinke EIK jentene.
De mange fremmøtte så at det var et heltent EIK lag som sparket ballen i gang. EIK jentene er veldig duellsterke så her måtte vi brette opp ermene hvis vi i det hele tatt skulle henge med. Første omgang var ganske så jevn til å begynne med, uten at de helt store 100% sjansene ble produsert. Godt forsvarspill i begge ender stoppet de fleste sjanser.
Benedikte Øvrevik viste seiersvilje i det 21.min da hun en mot en kjempet seg side om side med midtstopperen og fikk en lang tå på ballen og fikk den i mål. 1-0 til Eiger.
Rett før pause ble det dessverre en stor misforståelse mellom midtstopper og keeper og EIK kunne utligne. Vi trenere må bare få lov til å berømme jentene – ingen sure miner og kommentarer for målet. Alle har lov til å gjøre feil. Det er hvordan du takler feilen som er viktig! Og forsvaret spilte upåklagelig både før og etter!

Andre omgang var ikke mange minutter gammel da Luwam Ghilom scorer 2-1 målet etter fint samspill med Anna Elin Seglem.
2-2 kom etter en periode med litt EIK-press. Etter mye klabb og babb inne i 5-meteren setter Sekine Netland sitt andre mål for dagen i det 18.min.
En spiller som ikke var syk eller småskadet var Ragna Løyning. Hun var både høyt og lavt denne kampen – evighetsmotor – og rett etter avspark gikk hun på løp, fikk gjennomspill av Emilie Klippen og smelte av gårde et flott langskudd fra 20 meter utagbart for keeper. 3-2.
Noen minutter senere scorer Luwam sitt andre mål og kampens sluttresultat 4-2. Dette var også et resultat av fint gjennomspill, denne gang fra Ragna, men runding av keeper og ballen i mål stod hun for selv.

Det står stor respekt av både hjemmelag og bortelags innsats denne onsdagskvelden. Begge lagene stiller i år en årsklasse opp og innehar plass en og to på tabellen! Skal bli spennende å se hvordan de gjør det de kommende årene!

Lykke til jenter. Stå på.
3 kamper igjen av høstsesongen før vi skal på kos- og avslutningstur til Gimlecup i Kristiansand. Vi gleder oss 

Trenerteamet.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND