SEIER MOT VIKING FOR J14

SEIER MOT VIKING FOR J14

Jente1999
Etter en svak kamp og tap mot nabo EIK i årets første seriekamp, var det en revansjepreget gjeng som satte seg i bussen med adresse Vestbanen og Viking onsdag ettermiddag!
Kampen begynte også denne gang bra med tidlig Eiger-skåring av Mina Hovland etter flott forarbeid av Thea M. Jenssen Refsland. Men i motsetning til i EIK-kampen, så fortsatte Eigerjentene kjøret mot Viking, og det var fullt fortjent da nevnte Thea økte til 2-0 20 minutter ut i omgangen. Assisten kom fra første målskårer Mina. 2-0 var også pauseresultatet.
2. omgang startet med et stangskudd fra Martine Klippen etter 20 sekunder. Dessverre var ingen av Eigerspissene på hugget på returen og Viking fikk avklart. Det samme gjentok seg midtveis i omgangen – skudd i stolpen – ingen på returen! Dermed endte kampen vel fortjent 2-0 til Eiger, et resultat som burde vært 4 eller 5-0 ut fra sjanser. Men det viktigste denne kvelden i Stavanger var at samtlige Eigerjenter stod på og jobbet 100% – og at poengene ble med hjem til Hålå!
Stå på videre jenter!
 
Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND