Seier og tap for G13

Seier og tap for G13

Varhaug-Eiger G13 mai 2013Forrige uke ble det seier da G13 møtte Ålgård 2 i Hålå.

Eiger gikk tidlig opp i ledelsen da Kristoffer Strimp ble spilt alene igjennom etter knappe 10 minutter, og var sikkerheten selv alene med keeper. Eiger fortsatte å være det dominerende laget, hvor det ble skapt flere farligheter foran motstanders mål. Etter 25 minutter ble ledelsen doblet, da Sindre Brekke satte ballen i mål fra ca 20 meter etter flott forspill på høyresiden. Floskelen om at 2-0 er en farlig ledelse ble en realitet i Hålå mandagskveld, når Eiger giret ned noen hakk og slapp Ålgård inn i kampen igjen. Dette utnyttet de til fulle med både redusering og utligning før pausesignalet gikk.
 
I andre omgang fortsatte Eiger med overtaket i kampen, og gikk ut med høyt press. Det virket på guttene som om at denne kampen skulle de vinne. Det var stor innsats og god vilje blant samtlige spillere, som gjorde at Tommy Tønnessen allerede etter 2 minutter sendte Eiger i ledelsen igjen. Eiger fortsatte med god aggressivitet i spillet, og skapte flere store sjanser foran mål. En god Ålgård keeper var med å hindret at det ble flere scoringer. Når Eiger da midtveis i omgangen kom forbi keeper ved 2 anledninger, stod en utespiller fra Ålgård på plass å reddet ballen 2 ganger på strek med hendene. Resultatet var gult kort ved første forseelse, og rødt ved neste – og 2 straffer til Eiger. Begge straffene ble sikkert ekspedert i mål av Sander Wilhelmsen. Eiger fortsatte å ha ballen mest også i siste del av omgangen, dog uten at det resulterte i flere scoringer. Slik at sluttresultatet ble 5-2 til Eiger når kveldens gode dommer Per Emil Skjelbred blåste for full tid. En god gjennomført kamp av guttene, hvor de viser god innsats og vilje gjennom hele kampen. Og tidvis også får vist bra samspill og god angrepsfotball.
 
Denne uken gjestet Eiger Varhaug 2 på et vindstille Jæren. Om det var sola eller mangelen på vind som satte guttene ut i starten vites ikke, men allerede etter snaue 10 minutter ledet et godt Varhauglag 3-0. Resten av første omgangen var mer jevn, og halvveis i omgangen reduserte Williham B. Leidland etter et flott gjennomløp. Stillingen til pause var 3-1.
 
I andre omgang fortsatte Varhaug å spille god fotball, hvor de var hakket vassere på pasningskvalitet og bevegelse denne tirsdagskvelden. Noe som førte til flere scoringer for hjemmelaget som halvveis i omgangen hadde gått opp i 6-1. Eigerguttene mistet ikke motet av den grunn, og fortsatte med god innsats og vilje i kampen. Det var flere gode tendenser offensivt og flere nesten sjanser ble skapt, hvor det ble litt upresist på siste pasningen. Med litt mer konsentrasjon og presisjon kunne laget fått flere store sjanser. Håkon Skjæveland reduserte imidlertid når det gjenstod ca 10 minutter, når han kom alene gjennom med keeper. Helt på tampen satte Varhaug inn siste målet for kvelden da de gikk opp i 7-2 ledelse.
 
Mot Varhaug gjorde vi ikke en dårlig kamp, men tapte for et bedre lag denne kvelden. Så er det bare å ta lærdom av denne kampen, og jobbe videre med det vi holder på med!
 
Stå på videre gutter!!!
 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND