Seier over EIK 2

Seier over EIK 2

Eiger tok en komfortabel seier over EIK 2 på Sparebank 1 banen torsdag. Etter en jevn første omgang gikk lagene til pause med 1-1. Eiger utlignet i siste spilleminutt før fløyta gikk for halvspilt tid. Sigmund Hunnestad traff tverrligger, og Eirik Gohn headet inn utligningen på returen.

I andre omgang styrte Eiger det meste – og så ut til å ville mest. Høyere agressivitet og høyere press gav uttelling. Sluttresultatet ble 6-1. De øvrige målene ble satt inn av Eivind Blakstad, Matias Leidland, Martin Tønnessen, Asbjørn Larshus Larsen og Sander Haugstad scoret sitt første mål på a-laget på et straffe der han selv ble felt. Han ble med scoringen også tidenes yngste målscorer på a-laget med sine 14 år og 10 måneder. Sander valgte å sette ballen hardt til venstre for keeperen – et sted han med hell har satt straffer før. Tanken på at det kunne bli hans første mål på a-laget dukket også opp i hodet, sier altså unggutten som i fjor høst faktisk debuterte på juniorlaget med scoring i første kamp.

Sander Haugstad – her fra Cup No.1 i Frederikshavn i 2013

Trener Rune Johansson fant en god del lyspunkter i kampen forøvrig også. Nikolay B. Strømstad erstattet sin bror Glenn – en oppgave han løste meget bra. Viktor Opheim har gode dager på fotballbanen for tiden og den siste uken har gitt ham to scoringer for juniorene mot EIK i vinterserien og et godt innhopp på a-laget mot EIK 2. Johansson betegner også Matias L. Løyning som frisk denne gang – med scoring få dager etter sin 18-års dag. Backene som startet kampen – Asbjørn L. Larsen og Eirik Gohn gjorde begge en solid kamp som ble kronet med scoring. For øvrig var det noe spesielt å score seks mål uten at noen av spissene tegnet seg i målprotokollen.

Førstkommende tirsdag er det ny kamp mot Midtbygden i vinterserien. Midbygden klarte ikke å stille lag forrige uke, men Eiger ønsket at kampen skulle spilles istedet for å bli tildelt tre poeng.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND