Seier til J14-1

Seier til J14-1

Onsdag kveld gikk turen til Bogafjell på sin nye flotte bane. Med det fine været så var alle optimister i forkant av kampen. Det skulle også tidlig vise seg at Eiger var noen hakk hvassere enn hjemmelaget.

Kampen startet litt «sløvt» for Eiger sin del der jentene ikke vant duellene og kanskje også fordi spillere ble prøvd i nye posisjoner. Etter 7 min vinner likevel Karoline Skåra ballen og lurer av ett par spillere før hun spiller Lotte Hovland fint fri og som kan sette inn 1-0 til Eiger. Resten av 1 omgang var variabel, men med klart overtak til Eiger.

I 2 omg. viste jentene mer agressivitet og Eiger målvakten var vel borti ballen 2-3 ganger i løpet av hele omgangen. Laget har vist i løpet av flere år at de er solide bakover, derfor har man den senere tid fokusert mer på angrepsspillet og at forsvars spillerne også må tørre å bli med i angrep. Det var derfor utrolig kjekt å se at nettopp det som hendte da Luwam Ghilom driblet seg fint fri ved dødlinja spilte Ragnhild Torstensen fri på 16m og dermed 2-0 til Eiger.

Dette ble også sluttresultatet – utrolig nok. Og som en sa «det var sikkert 50-1 i målsjanser til Eiger».

Neste uke er det toppoppgjør hjemme og da er det bare å brette opp ermene mot gode Bjerkreimsbuer.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND