Serieåpning med 3 poeng

Serieåpning med 3 poeng

Eiger2-Storhaug april-2013
Et Eiger 2 lag med bare juniorspillere på banen tok årets første trepoenger da Storhaug gjestet Hålå og Sparebank 1 banen mandag. Seieren var av den fortjente sorten i en kamp der det spesielt i første omgang ble vist spill av høy klasse.

Eiger kom da også godt i gang , holdt ballen i laget og lot gjestene springe “i lånet”. Vi noterte brukbare sjanser både fra Simon Øvrevik Thomas Soldal og Tore N. Hovland innledningsvis og Storhaug var ikke i nærheten av noe som liknet en målsjanse før etter 27 minutter. Men bare kort tid etterpå skulle gjestene ta ledelsen da Per Sigurd Skadberg feilberegnet et tilsynelatende ufarlig skudd. Denne perioden var gjestenes beste i første omgang. Men da omgangen nærmet seg 35 spilte minutter startet Eiger en periode med vakker fotball som varte omgangen ut. Utlikningen kom etter 37 minutter da Jonas N. Havsø forserte framover fra sin venstrebackposisjon, slo en perfekt bakromsball til Marius Myklebust som så opp og plasserte ballen like utenfor Storhaugkeeperens rekkevidde i stanga og inn. Like etterpå kom Tore N. Hovland seg forbi sin oppasser på høyresiden, så opp og slo inn på bakre der Thomas Soldal bare hadde å sette hodet til. Dermed 2-1. Flere store sjanser ble skapt og like før pausesignalet var Tore igjen på farten, løp fra sin oppasser og slo 45 grader ut. Der kom Simon Øvrevik på et helhjertet løp og satte ballen kontant i nettmaskene.

Etter den flotte førsteomgangen ble aldri andre omgang like god. Det var mer jevnspilt og det hele bølget frem og tilbake. Eiger fikk en del brudd i mot når hele laget var på vei fram og pasningsspillet kom ikke opp på nivå med førsteomgangen. Storhaug reduserte til 3-2 etter nærmere timen spilt og hadde like etterpå enda en stor sjanse. Men Eiger var heller ikke ueffne og både Tore N. Hovland og Henrik Haugstad kom til sjanser. Eirik Hetland, som for øvrig var både høyt og lavt kampen i gjennom, skulle bli arkitekten bak det det siste Eigermålet. Med en perfekt ball i bakrom til Viktor Opheim befant sistnevnte seg plutselig helt alene med keeper. Viktor beholdt roen og satte ballen kontrollert i mål. Men etter mål følger ofte………nye mål og uten at Eiger hadde rukket å reorganisere seg etter 4-2 scoringen fikk Storhaug relativt lett komme seg i posisjon til ny redusering og dermed 4-3.
Dette skulle likevel vise seg å bli kampens siste nettkjenning og en god Endre Wetteland blåste av kampen som gav 3 poeng til hjemmelaget og en god start i årets serie.

Laget:
Per Sigurd Skadberg, William Refsland, Tor Eirik Storebø, Stefan Ghilom, Jonas N. Havsø
Espen Stornes, Eirik Hetland, Simon Øvrevik, Tore N. Hovland, Marius Myklebust, Thomas Soldal
Benyttede innbyttere:
Simen Sæstad, Henrik Haugstad, Viktor Opheim, Anders Nergård.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND