Seriegull til kanonflinke jenter 13.

Seriegull til kanonflinke jenter 13.

I ett skikkelig “møkka” vær fikk Eiger besøk fra Bryne i aller siste kamp.
På forhånd hadde Bjerkreim gjort jobben og slått Lye, noe som gjorde at de var serieledere på bedre målforskjell en Eiger. Enkel matematikk tilsa da at uavgjort eller seier var nok til at Eiger tok gullet hjem.

Nervene før kampen var skyhøye, og med det ufyselige været uteble det fine spillet som laget faktisk er viden kjent for.
Men laget var innstilt på at “krigen” skulle vinnes og med offensiv tankegaIng gikk jentene utpå for å vise ett stort antall fremmøtte at det ikke var tilfeldig at Eiger lå der de lå på tabellen.

Bryne produserte ikke en eneste sjanse i første omgang, takket være ett bunnsolid forsvar. Og når det er sagt, så har forsvaret vært stabilt bra hele sesongen. Midtbanen duellerte bra og Eiger fikk flere sjanser etter brudd på midtbanen. Og nettopp etter ett brudd fikk Karoline Skåra ballen på topp. Hun fant Luwam Ghilom som  fyrte av ett skudd fra 10-12 meter. Noe heldig (sett med Eiger øyne) fikk målvakten problemer med den glatte ballen og Eiger ledet fortjent 1-0.

Andre omgang ble en skikkelig nervekamp, motvinden gjorde at Bryne fikk ett bra overtak de første 15 minuttene. Bare ett solid forsvar og dyktig målvakt i Mariell Løvold gjorde at det fortsatt sto 1-0.
Utover i omgangen ble det gjort endel endringer og 12 åringene Emilie Klippen og Ragna Løyning fikk tillit. Eiger fikk flyttet opp spillet og kom til flere sjanser, deriblant Ragna som med sin hurtighet løp fra alt og alle, men sistetouchen gjorde at ballen gikk rett på keeperen.  Emilie fikk også en stor mulighet etter innlegg fra siden men skuddet gikk utenfor.

De 10 siste minuttene kontrollerte serievinnerne kampen til den dyktige dommeren Cecilie Ege blåste av.
Jubelbrølene og champagnen kunne sprettes. En kjempe sesong er avsluttet med stil.
Sett fra trenernes synsvinkel så har sesongen vært en lang opptur. Treningsvilje, lavt fravær og fremgang hos samtlige har bidratt til at alt bare har vært kanonkjekt. Takk for det jenter.

Hipp hipp hurra! Dere kan være stolte av egne prestasjoner 🙂

Hilsen trenergjengen

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND