Seriemestere!

Seriemestere!

Siden sist har Eiger j’14 lag 2 spilt to seriekamper.

Onsdag før høstferien reiste jentene til Lura for å spille i øsende, pøsende regnvær. De som bekymret seg for at uværet skulle sette en demper på innsatsen tok skammelig feil. Jentene sto på og viste hvem som var best. De spilte til tider meget flott fotball og rullet opp det ene gode angrepet etter det andre. Luras eminente kretskeeper spilte opp mot sitt aller beste og hindret kalas-seier til Eiger denne dagen. Men de tre målene Eigerjentene fikk bak henne var av stjerneklasse.

1-0 kom etter fin forsering av Benedikte Øvrevik langs venstresiden. Hun legger et perfekt innlegg til Elise Larshus på bakre femmeter og uten å nøle sender hun den rett i nettet.

2-0 Kommer etter en suser av et langskudd fra 20 meter av Ragna Løyning. Rett i krysset og selvsagt utakbart for keeper.

3-0 Benedikte Øvrevik får en flott gjennomløpspasning av Emilie Klippen på venstre side, skjærer inn og pang – rett i mål.

Onsdag i forrige uke spilte vi siste hjemmekamp i Hålå mot Sandnes Ulf. Ekstra mange tilskuere var tilstede, da jentene med seier kunne sikre seriemesterskapet en runde før slutt. Eigers eneste tap denne sesongen skulle også revansjeres. Det ble en tøff og jevn kamp – spesielt første omgang. Sandes Ulf hadde en meget flink midtbanespiller som var både høyt og lavt til å begnne med. Og før denne spilleren var “under kontroll” var SU det førende laget. Heldigvishadde Eiger-jentene lyst til å avslutte med stil hjemme og etter hvert som kampen skred frem overtok Eiger-jentene mer og mer spillet. De særdeles få sjansene SU hadde ble nesten skapt av Eiger selv, men keeperne, Hanne Ervik og Silje Solli, hadde flotte inngripener.

1-0 Elise Stokset Hansen scoret et nydelig frisparkmål fra 25m som fremkalte stor applaus fra medspillere og tilskuere.

2-0 Anna Elin Seglem var på rett plass til rett tid inne i boksen og scoret kampens siste mål.

Selv om Eiger-jentene hadde mest ballbesittelse, fikk man ikke helt til pasningspillet som har vært Eigerjentenes “varemerke” denne sesongen. Duellspillet som man av og til har savnet, var derimot til stede. Gleder oss til begge deler er på plass J.

Med 2-0 seieren kunne Eiger-jentene slippe jubelen løs. Eiger J14-2 ble puljevinnere en runde før slutt! En kjempeprestasjon med tanke på at de spiller en årsklasse opp og skulle bruke dette året som et prøveår med elleverfotball.

Serien avsluttes med bortekamp på onsdag. Håper jentene viser seg som en puljevinner verdig og avslutter med stil. Lykke til J

 Stå på videre jenter!! Trening, trening og atter trening er viktig!!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND