Sleveland snudde kampen!

Sleveland snudde kampen!

Stian Sleveland kom inn etter pause og var svært sentral da Eiger snudde 0-1 ved halvtid til seier 3-1 mot Vidar 2 i semifinalen i vinterserien på Nærbø onsdag. De røde og blå er dermed klar for finalen som spilles søndag.

Første omgang var i lange perioder av den begredelige sorten og lite stemte sett med Eiger-øyne. Det offensive spillet som i de siste kampene har vært av høy klasse til tider, var bortimot fraværende. Pasninger – ofte på ”første manns bevegelse” og generelt dårlig presisjon preget spillet. Riktignok ble det skapt en del sjanser, men pausen kom beleilig for trener Johansson som måtte gjøre sine justeringer og ”snu hodet” på spillerne. Like før fløyta gikk hadde nemlig Vidar tatt ledelsen.

Andre omgang var ikke gammel før det ble balanse i regnskapet med nevnte Sleveland som arkitekt. Innlegget til Hans Marius Slettebø var så godt som ferdigscoret og ”Pokey” fikk en ny nettkjenning på cv`en. 2-1 kom like etterpå da Stian Sleveland fikk bra treff fra langt hold og ballen curlet i mål. Resten av omgangen kontrollerte Eiger, der forsvaret med Glenn Strømstad og Simen Sæstad i spissen var solide. Spesielt sistnevnte gjorde en av årets bedre kamper, noe som lover godt frem mot seriestart. Rundt fem minutter før full tid satte så Ole Asbjørn Liland punktum med 3-1 da han satte ballen i mål etter et fint innlegg på bakre stolpe signert Stian Sleveland. Ole Asbjørn gjorde en god kamp og scoret sitt første mål for sesongen. Et av målene unggutten fra Tonstad har satt seg er nettopp å komme på scoringslista oftere.
Men kampens profil var altså innbytter Stian Sleveland som med scoring og to målgivende utvilsomt var den viktigste bidragsyteren til at Eiger spiller finale i vinterserien mot Madlas juniorlag søndag kl.1700 i Loen på Nærbø.
Før den tid skal imidlertid flere av a-lagets yngre spillere i ilden i NM-kvaliken mot Klepp. Juniorlagets NM kamp spilles i Hålå fredag kl.1900.

(To av de tre målscorerne avbildet over. Sistemann – “man of the match – Sleveland” var over alle hauger da bildet ble tatt)

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND