Slite seier på Bryne.

Slite seier på Bryne.

4-2 ble sluttresultatet i favør Eiger J14 etter en spennende men lite velspilt fotballkamp på Bryne torsdags kveld. Eiger kom best igang og presset Bryne hard de første 10 minuttene med god hjelp av kraftig vind. 1-0 kom etter at Luwam fant Karoline som laget sitt 3`de mål på 3 kamper. 

Bryne som hadde med seg noen friske angreps spillere kjørte mange kontringer på Eiger, og med ett noe uorganisert Eigerforsvar bød det på store problemer.  Utligningen kom også rett før pause, 1-1.

 Eiger var innstilte på å gjøre en bedre figur i andre omgang, men etter kun noen få minutter gikk Bryne opp til 2-1. Sjelden situvasjon for seiersvante jenter å ligge under, og utover 2 omgang så det ut som jentene tok grep og tok mer og mer over banespillet og presset Bryne bakover. Dog var Bryne farlige på kontringene.           Utligningen kom etter at Martine spilte til Karoline som laget sitt 2`re for dagen. 

Ledelsen 3-2 kom 4 minutter før slutt når Ragnhild scoret på corner fra Karoline.  Spikeren i kisten satte Luwam på straffe sekunder før slutt etter at Silje LM ble taklet innen for sekstenmeteren.

 Vi noterte 7-1 i corner og 4-2 skudd på mål i favør Eiger. Ellers så var det lite frispark (3 stk?), ett feilaktig annulert mål til Eiger og fina vere 🙂 

 Bra vi tar 3 poeng på en dårlig dag og at vi reiser oss etter å ha ligget under, da er det bare å rette på feilene og stille inn mot 2 tøffe kamper som står foran oss 4 juni mot Frøyland og 10 juni mot Bjerkreim.

 Trenerteamet.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND