Slo topplaget

Slo topplaget

Eigers juniorlag slo onsdag topplaget Forus & Gausel 3-2 i Hålå og gav samtidig en hjelpende hånd til EIK som nå er ny serieleder i 1 divisjon. Seieren var fortjent nok etter en fartsfylt og spennende kamp.

Det var gjestene som kom best i gang – dog uten å skape de helt store sjansene. Men etter at drøye 10 minutter var spilt satte en energisk Simon Øvrevik fart og ble tatt inne i gjestenes 16 meter. Han tok selv straffen og scoret sikkert ved å sende keeper til høyre og ballen til venstre. Etter dette bølget spillet mye frem og tilbake – noe det gjorde nesten hele kampen. Etter 18 minutter spilt kom Forus & Gausel til sin første store sjanse, men heldigvis gikk ballen i stanga. Bare minutter etterpå var det Eigers tur igjen. Simon Øvrevik slo Tor Eirik Storebø igjennom som fyrte avgårde et hardt men ikke altfor vanskelig skudd rett på keeper. På returen var Marius Myklebust på rett sted og satte inn 2-0. Etter drøye halvtimen reduserte gjestene. Fra relativt spiss vinkel klarte likevel F/G angriperen å avslutte hardt i motsatt hjørne. Dette innledet en periode der gjestene trykket hardt på for utlikning. Da omgangen var inne i de siste 10 minuttene var likevel Simon Øvrevik svært nære å komme alene med keeper da han satte fart og passerte tre F/G spillere i en dragning. Til slutt ble han klippet ned og tildelt frispark. Omgangen siste sjanse tilfalt F/G som kom alene gjennom mot Eigerkeeper Olav Omlid. Avslutningen manglet imidlertid krutt og ballen trillet inn til keeper.

Foran andre omgang var det ingen grunn til de store justeringene og Eiger spilte bra og kontrollert innledningsvis. Da oppgjøret passerte timen spilt kom kampens kanskje fineste angrep. En Eigerkontring ble brutt ved midtstreken men Simon Øvrevik kastet kjapt til Matias L. Løyning sentralt i banen. Matias brukte bare to berøringer før han slo ut mot høyre der Marius Myklebust allerede i gang med løpet. Ved dødlinja slo Marius inn der Matias Løyning kom i fullt firsprang og satte ballen i nota til 3-1! Bare minutter etterpå kunne kampen vært punkert, men Simon Øvreviks avslutning smalt i stanga. Men Forus & Gausel hadde ikke gitt opp og bare minutter etterpå var det ders tur å treffe treverket da en avslutning gikk i tverrliggeren og over. I neste angrep var Simon Øvrevik i gjennom alene mot keeper – men avsluttet dessverre rett på sisteskansen. 

Forus & Gausel reduserte til 2-3 på en vakker lobb etter 73 minutter og presset på for utlikning. De største sjansene på slutten var det likevel Eiger som stod for da både Viktor Opheim og Matias L. Løyning ble spilt igjennom alene med keeper. Med normal uttelling burde Eiger vunnet med flere mål. Det var det ingen som tenkte på da kampens dommer blåste av etter godt over 90 minutter. Eiger er dermed fortsatt ubeseiret i høst.

(Bildet: f.v Simon Øvrevik, Marius Myklebust og Matias L. Løyning)

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND