SOSIALT TREFF I HÅLÅ

SOSIALT TREFF I HÅLÅ

EIGER FK ØNSKER VELKOMMEN TIL SOSIALT TREFF I HÅLÅ MED KAFFE OG «RADL».
Sentrale folk i klubben har i lengre tid lekt med tanken på å forsøke å få til et sosialt treff for “voksne” Eiger-folk – kvinner og menn, en gang hver måned med oppstart i januar 2014. Nå syns styremedlem og Eigerveteran Thorbjørn Brandsberg samt kioskansvarlig Marita Myklebust at det er på tide at dette blir noe av.
De to initiativtakerne ønsker at man samles i kafèen til radl og kos over en kopp kaffe og Maritas gode kaker. Tanken er å bruke en onsdag i måneden mellom kl. 17.00 og 18.30. Hva som eventuelt vil stå på programmet videre vil bli presentert første onsdagen.
For vinteren og våren 2014 er følgende dager blinket ut:
22.januar
19.februar
19.mars
23.april
21.mai
Hovedårsaken til at Thorbjørn og Marita ønsker å legge dette til onsdag er at dette er en dag med stor aktivitet – hovedsakelig blant de yngste i Hålå. De tror det vil være kjekt for en del av de voksne som måtte komme til å møte opp og som ikke så ofte frekventerer Hålå lenger – å se det enorme engasjementet som virkelig eksisterer.

DERSOM DU ER INTERESSERTE I ET SLIKT OPPLEGG, TA GJERNE KONTAKT MED THORBJØRN BRANDSBERG PÅ TLF. 907 67 387 ELLER MAIL: thorbjorn.brandsberg@gmail.com..
THORBJØRN VIL HELST HA TILBAKEMELDING FRA INTERESSERTE INNEN 15. JANUAR 2013, MEN DET ER SELVSAGT OGSÅ MULIG Å BARE MØTE FREM.
GRUNNEN TIL AT HAN VIL HA FORHÅNDSKONTAKT, ER AT HAN VIL VITE DEN ENKELTES TELEFONNUMMER OG EVENTUELT MAILADRESSE. DET BLIR DA VELDIG MYE ENKLERE FOR HAM Å NÅ DEN ENKELTE MED INFORMASJON.

MØT OPP FOR KJEKK RADL!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND