Spennende toppkamp.

Spennende toppkamp.

I en meget god og underholdene fotballkamp på Vikeså møtte Eiger`s jenter 14 topplaget Bjerkreim.  Som vanlig når de to lagene møtes så blir det tett, jevnt og spennende.

Bjerkreim sto foran denne kampen med 36 pluss mål og 0 baklengs !!

 

Første omgang var jevn med noen feite sjanser til begge lag. Eiger farlige på kantene og døballene og Bjerkreim på kontringer anført av kapteinen, som må sies og være ett halvt lag alene. 

Eiger kunne gått i ledelsen etter ett corner, da Ranghild headet like utenfor. Bjerkreim hadde også ett skudd i tverliggeren. Gode forsvar på begge sider og ikke minst en meget våken og god keeper i Eigerburet ved Mariell gjorde at stillingen til pause var 0-0.

 

Siste halvdel av kampen styrte Eiger i banespill. Innsatsen var på topp og dueller ble vunnet og gode baller kom både langs bakken og i bakrommet til Bjerkreim. En del dårlige mottakk og feil valg som feks at en finter «feil» vei slik at en blir tvunget til å skyte med motsatt fot av godfoten, gjorde at avslutningene ble for svake. I grunnen litt merkelig siden det er på den siste tredjedelen vi har vært ganske flinke på i år. Noen store sjanser ble allikevel skapt, blant annet to frispark hvor en gikk i tverrliggeren ut og en ble headet like utenfor av Luwam. 

 

Bjerkreim var giftige på kontringen i andre omgang også og fikk uttelling etter at Mariell hadde avverget 2 skudd. Det sto 1-0 til hjemmelaget, noe som holdt seg helt inn til kampslutt.

 

Alt i alt en meget god kamp hvor Eiger hadde ballen mest på bortelagets banehalvdel men det å scorer er jo det som skal til for å vinne kamper og denne gang var det stang ut istedenfor stang inn. Sånn er fotball! Totalt sett skulle det nok ihvertfall stått uavgjort med tanke på antall sjanser begge veier. 3-2 favør Eiger i cornere, 3-3 skudd på mål og 4-3 favør Bjerkreim i store sjanser som ikke gikk på mål.

 

Bra jobbet, og vi gleder oss til Bjerkreim kommer til Hålå. 

 

 

 

Trenerteamet.

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND