Startet med storseier

Startet med storseier

Eiger slo Hana enkelt 5-0 da vinterserien ble sparket i gang fredag. 3-0 ved pause ble til 5-0 ved full tid i en kamp der nyervervelsen Stian Sleveland (over til venstre) scoret to og laget ellers fremstod relativt solid. 

Kampen ble filmet og målene kan du se her.

Trener Rune Johansson som grunnet skader og utenlandstur for de fleste unge spillerne ikke hadde full tropp å velge fra, startet med en 4-2-3-1 formasjon der flere spilte i uvante posisjoner. Defensivt fungerte det bra og Hana kan vel knapt sies å ha produsert en eneste målsjanse i løpet av kampen. Det nykomponerte midtstopperparet Morten Nodland og Asbjørn L. Larsen fungerte bra og på høyre back spilte Sigmund Hunnestad som om han har spilt der all sin tid. Offensivt var det også mye bra med bl.a nevnte Sleveland som nettet to allerede i første kamp og en Hans Marius Slettebø som så svært pigg ut.

Innbytter Nikolay Strømstad kom inn og scoret etter et magisk fremspill av Martin Tønnessen og klarte seg bra. Det samme gjelder 14 år gamle Sander Haugstad (over i midten) som ikke fyller 15 før i april. Unggutten fulgte arbeidsoppgavene til punkt og prikke, bød på seg selv og var faktisk nær scoring i a-lags debuten.

Målene:

1-0 Stian Sleveland

2-0 Stian Sleveland

3-0 Hans Marius Slettebø

4-0 Asbjørn L. Larsen (straffe)

5-0 Nikolay B. Strømstad

Trener Rune Johansson betegner sesongens første test som “grei”..Han noterte både plusser og minuser og minnet om at det fortsatt bare er januar måned. Han var likevel noe skuffet over lagets evne til å stå løpet ut. Det siste kvarteret betegner han som lite bra selv om man selvsagt mister noe rytme ved stadige bytter.

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND