Sterk juniorseier

Sterk juniorseier

Ubeseirede Klepp fikk sitt første poengtap da Eiger var verter i 3 serierunde onsdag. Jærbuene måtte som kjent også gi tapt for Eiger i kvalifiseringen for NM, men av Karsten Østebrøds utvalgte i seriekampen var det bare èn som også startet i NM kampen mot samme lag.

Eigers juniorer tjuvstartet altså1 mai feiringen med en sterk 3-1 seier over Klepp. Guttene fikk beskjed før kampen om å spille for hverandre, vise spilleglede og jobbe hardt. Dette viste de fra første minutt og hadde full kontroll på kampen, til tross for hele 7 bytter underveis! Guttene presset og presset, og i det 27 min kom 1-0, signert Viktor Opheim, som litt i forveien hadde kommet inn for en skadet Marin Mincev. I det 38 min kom dagens vakreste scoring, signert Sander Haugstad. Et godt slått innlegg fra Viktor ble på hel volley kontant slått i mål. Stillingen til pause var 2-0.
I pausen ble det gjort flere bytter, noe som ødela litt av rytmen i laget. Guttene ble spilt bakover på banen, men solid defensivt spill, hindret Klepp til å komme til de store mulighetene. Reduseringen kom på en corner der en Klepp spiller fikk stå alene å heade ballen i mål. Guttene viste samme ro i spillet, og fortsatte videre.. Klepp prøvde å komme mer fram etter målet, men ble stoppet, enten av Sander Brobakken som defensiv midtbane, eller det solide forsvars og keeper spillet. I det 67 min scoret Viktor igjen – til 3-1, nok en gang rett etter å ha kommet inn for en skadet spiller, denne gang Sondre Øksdal. Etter dette kontrollerte guttene inn årets første 3 poenger, den første av mange dersom dagens innsats fortsetter.

Det er mange som kunne fått tittelen banens beste, men i dag går denne til Fredrik Hovland, som hadde, sammen med resten av forsvaret, full kontroll på Klepp spillerne. 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND