Storseier til Eiger 2

Storseier til Eiger 2

Eiger 2-Tonstad april 2013
Eiger 2 gjorde opp for de tre foregående høyst middelmådige kampene da Tonstad ble feid av banen på Sparebank 1 banen i Hålå tirsdag. 9-1 stoppet telleverket på da dommer Lennart Waldemar blåste for full tid.

Selv om Eiger startet bra og spilte fin fotball, spesielt den første halvtimen, var det i andre omgang det virkelig tok av, både spille- og resultatmessig.

Men som sagt, Eiger startet bra og spilte fin fotball og allerede etter ti minutter ble det 1-0. Henrik Haugstad headet et innlegg på keeper som måtte gi retur – og førstemann på ballen var Eivind Blakstad som førte Eiger i ledelsen. Etter drøye 30 minutter skulle ledelsen bli doblet. En fin stuss av Simon Øvrevik sendte Thomas Soldal alene med keeper. Thomas chippet ballen flott via keeper og inn i det tomme buret. Mot slutten av omgangen begynte Tonstad å yppe seg mer og selv om lagene gikk til pause med 2-0 til Eiger virket ikke kampen kjørt.

Det gjorde kampen heller ikke i starten av andre omgang. Men da Torgny Torgersen headet inn 3-0 etter corner fra Stefan Ghilom etter 53 minutter, markerte det starten på en omgang der Eiger både spillemessig og resultatmessig var gjestene totalt overlegne. Bare minuttet etterpå slo Kjetil Refsland flott inn fra høyre. Simon Øvrevik hang i lufta klar til å viderebefordre ballen i mål. Men kula kom aldri så langt ettersom en Tonstadspiller satte ballen elegant i eget nett. En aldri så liten gjestevisitt av Tonstad etter 58 minutter skulle gi bedre uttelling enn fortjent. Innlegg, stuss og en avslutter i soleklar offside gav gjestene et lite håp med 1-4. Og minuttet etterpå var de blåkledde bare en solid redning av Per Sigurd Skadberg  unna ytterligere redusering. Men så var det Eigershow resten av kampen.:

61 minutt: Eivind Blakstad til 5-1 i etterkant av corner – heading.

63 minutt: Thomas Soldal parkerer Tonstad forsvaret på fart og setter kontrollert inn 6-1

68 minutt: Klikk – klakk fotball. Kristian Å. Skogen slår inn fra venstre, Simon Øvrevik hopper over ballen og på bakre kan Kjetil Refsland enkelt sette inn 7-1

Eiger 2-Tonstad april 2013-2
Kjetil Refsland (med ballen) begynner å finne formen og viste oppløftende takter mot Tonstad

79 minutt: Rollebytte. Kjetil Refsland servitør og Kristian Å. Skogen setter inn 8-1

80 minutt. Thomas Soldal innlegg. Simon Øvrevik treffer urent men ballen går videre til Kjetil Refsland som setter punktum med 9-1.

Innimellom målene har Eiger også andre sjanser men det ender 9-1 etter en solid kamp.

Eiger 2-Tonstad april 2013-3
Kristian Årstad Skogens (til høyre) comeback var også gledelig og ble kronet med scoring.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND