Storseier til J-13

Storseier til J-13

Festfotballen strålte like mye som sola i Hålå onsdags kveld. Eigerjentene hadde hjemmekamp mot storvokste Hana (14 og 15 åringer). Eigerjentene lot seg ikke skremme av størrelse og satte press fra avspark. Allerede etter et par minutter spill kom den første målsjansen. Fint samspill mellom Benedikte Øvrevik og Ragna Løyning på venstre kant, hvor Emilie Klippen dessverre ikke får skikkelig klem på innlegget fra Benedikte.
Flere store målsjanser ble notert i det 9.min, 11.min 13.min og 15.min. Anna Elin Seglem vinner utspark fra keeper og fyrer av et skudd like utenfor. Benedikte forserer langs venstre kant, skjærer inn og skyter utenfor. Ragna samspiller med Elise Larshus og legger et flott innlegg til Live Slettebøe som heller ikke har millimeterne på sin side, samt et nydelig angrep med flere involverte hvor avslutningen ikke vil i mål.
I det 18.min blir det endelig lønn for strevet. Theoline Blitzner Simons stopper et forsøk på gjennomspill bak i forsvaret, sentrer til Ragna på midtbanen som igjen sentrer den videre til Benedikte som gjør ingen feil denne gangen. Hun bruker farten sin langs siden og skyter knallhardt forbi keeper. 1-0 til Eigerjentene.
At det bare står 1-0 til pause er helt utrolig for jentene har flere målsjanser også etter målet, men hverken Live, Elise Larshus, Benedikte eller Tomine Dyrnes får ballen i nettet.

Andre omgang starter likt som første – med stor sjanse etter bare noen minutter. Anna Elin vinner ballen på siden, dribler seg fremover og sentrer til Elise L som er millimeter unna scoring.
Om Hana da fant ut at hvis de ville være med i kampen om poengene vites ikke, men i de neste 10 minutter er Hana flere ganger oppe på vår banehalvdel og prøver seg på scoringer. Heldigvis rir vi av stormen og snur heller presset til 2-0 til oss. Ragna vinner ballen på midten, gir Anna Elin en gjennombruddspasning som hun kaldt og rolig scorer alene med keeper.
Anna Elin sørger også for 3-0 og 4-0! 3-0 målet kom etter et flott skudd fra 16 meteren og 4-0 etter ballvinning fra Emilie Klippen som sentrer videre til Anna Elin som nok en gang dribler seg forbi flere forsvarsspillere og skyter ballen utagbart for keeper i mål.
Sluttresultatet 5-0 setter Karita Kydland flott i mål etter fint samspill med Tomine Edvardsen Dyrnes.
Eigerjentene kunne nok en gang slippe jubelen løs da dommeren blåste av kampen.

Dermed ble det en ny, flott lagseier hvor alle er med å bidrar til resultatet og 3 kjekke poeng i sekken. Jentene har virkelig brettet opp ermene denne høsten og gir seg ikke selv om mange lag er mer fysiske enn oss.
Lykke til videre! Bare fortsett med den flotte fotballen dere viser!
Trenerteamet 🙂

Så fornøyd blir man etter storseier! (J13 – som spiller i 14-års klassen som J14-2)

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND