Supporteroppskrift

Supporteroppskrift

Eigerfk.no har tillatt seg å lage en liten “oppskrift” på hvordan bli en perfekt supporter.

Oppskriften er selvfølgelig humoristisk ment, men ønsker du å følge den til punkt å prikke ønsker vi ikke å legge noe i veien for det.

1 Møt opp i god tid før kampstart for å føle på stemningen pluss å få tilgang til den ferskeste kaffen og de første nystekte vaflene.

2 Før du går inn på stadion, kjenn etter at du har godt med penger i pungen slik at du ikke går glipp av de nevnte vaffelkakene og vår hyggelige kioskbetjening!

3 Hvis du er så uheldig å ha en masse unger med deg på kamp, er det lettest å gi dem en 200 lapp og sette dem på benken utenfor kiosken. Etter kampen finner du dem sikkert igjen.

4 Vær godt opplagt og uthvilt, slik at du kan bidra til å støtte laget i 90 minutter. Husk dette også i motgang når bortelaget en sjelden gang leder kampen!

5 Ikke ta med termos og medbrakt. Ta heller et langt besøk i kiosken. Der får du det du trenger av sukker, koffein og karbohydrater, pluss en smilende hyggelig dame!

6 Hvis dårlig vær, ha med godt med klær da det ofte er fullt på vår tribune under tak. I sol og varme er solbriller, singlet, trang grillshorts og hvite tennissokker et must. Pluss en rompetaske med enda mer penger til is og brus!

7 Gi laget all den støtte det trenger og klapp og rop det du klarer gjennom hele kampen, spesielt når laget presenteres før kampstart. Men spar litt på pusten slik at det er krefter igjen til å pipe og bue på bortelaget!

8 Syng med for full hals på alle mulige slags sanger og kamprop!

9 Hvis dårlig dommer eller noen ufine motspillere har vi ingenting i mot at du sender noen “saftige” hilsninger og kommentarer den veien!

10 Storming av banen bør ikke gjøres mer enn tre ganger på hver kamp. Og skal det først gjøres husk å vær naken, helt naken. Da får det skikkelig effekt og du kommer på TV2 sporten hos Davy Wathne og Mini. 

11 Ved seier kan du gjerne bli igjen for å ta del i feiringen sammen med laget. Feir litt ekstra når du går forbi taperlaget!

12 Ved et sjelden tap (fordi det var dommeren sin feil) kan det lønne seg å gå rolig ut av stadioen uten å si noe som helst. Sette seg i bilen, slå på radioen og håpe at Tønes er på kanalen for så å kjøre opp til Kosen for å kjøpe seg en softis med sjokoladestrø…
 

VEL MØTT PÅ KAMP!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND