Surt juniortap på Forus

Surt juniortap på Forus

Jr.lag januar 2013
Eigers juniorlag gjorde i store perioder en god kamp da ubeseirede Forus & Gausel var verter i 7 serierunde onsdag. Spesielt i første omgang ble hjemmelaget periodevis utspilt.
Forus & Gausel var et velvoksent og robust lag og viste seg å være hakket hvassere foran begge mål. På midtbanen regjerte imidlertid Stefan Ghilom og Eirik Hetland og disse sørget for at Eiger spillemessig var vel så gode som hjemmelaget.
Hjemmelaget scoret tidlig på et feilaktig dømt frispark grunnet tilbakespill. Men Eiger jobbet av seg skuffelsen og spesielt siste halvdel av første omgang spilte de røde og blå ball i hatt med Forus & Gausel. Sjanser ble også skapt men det nærmeste Eiger kom var en avslutning i tverrliggeren fra Tore N. Hovland. De røde og blå skulle likevel lykkes i å utlikne før pause da Simen Sæstad headet ballen i mål etter corner.

I andre omgang kom aldri Eiger opp på samme nivå som i første. Som i første omgang ble det en tidlig scoring på hjemmelaget og Eiger måtte jage i større grad. 3-1 skulle det også bli etter en suser fra 25 meter i krysset. Eiger gav imidlertid ikke opp og jaget scoring på ny. Mot slutten ble det vel mye fokus offensivt og like før slutt kunne vertene kontre inn 4-1 som ble sluttresultatet.
Eiger har liten grunn til å henge med hodet etter kampen og samtlige spillere gikk av banen med følelsen av at dette var et lag man kunne og burde slått. Litt trøtte bein ble det nok på slutten og mens vertene hadde nærmere et helt lag å bytte inn, hadde Eiger bare to innbyttere med friske bein.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND