Surt juniortap

Surt juniortap

torsteinEigers juniorer har ikke tapt en kamp siden før sommeren. Det burde de heller ikke gjort da EIK gjestet Hålå onsdag.

Etter EIK dominans den første drøye halvtimen vokste Eiger seg stadig bedre, utliknet gjestenes 2-0 ledelse og man ventet bare på et seiersmål fra de røde og blå. I stedet kontret EIK inn 3-2 like før slutt.

Torstein Myklebust (bildet) scoret Eigers mål, begge på straffespark.

Eiger ble i tillegg snytt for ytterligere to straffespark av en ellers utmerket dommer, Ole Gya fra Helleland

Det var EIK som kom best i gang. Eiger kom ikke ofte nok opp i situasjonene og de duellene som kom vant stort sett gjestene. Sjansemessig ble det ikke skapt allverden likevel selv om EIK tok ledelsen tidlig i omgangen etter et frispark fra svært skrått hold. Ballen suste gjennom feltet og rett i mål. Om det første målet var noe heldig var det andre enda mer i samme kategori. Først mislyktes en Eigerstopper med klareringen og på det påfølgende innlegget klarerte en Eigerspiller rett i bena på en EIK spiller og dermed 2-0. Eigers første brukbare sjanse kom ikke før det var spilt 20 minutter da et innlegg fra Matias L. Løyning nesten nådde Simon Øvrevik foran mål. Utover i omgangen yppet Eiger seg stadig mer og de ti siste minuttene av omgangen var jevnspilt.

EIK startet også andre omgang best men etter 5 minutter avtok “EIK vinden” og Eiger fikk i stadig større grad til spillet sitt. Flere ganger var man nær ved å bryte igjennom gjestenes forsvar men sistepasningen nådde ikke fram. Så ble Simon Øvrevik meid ned i feltet og straffe var uungåelig. Torstein Myklebust hamret ballen i mål til venstre. Ikke lenge etterpå led Stefan Ghilom samme skjebne da han var på vei gjennom. Torstein gjorde seg klar nok en gang og satte denne gangen ballen i mål til høyre til 2-2 og fortjent utlikning. Eiger gikk nå for seiersmålet og på et innlegg fra venstre ti minutter før slutt gjorde Simen Sæstad seg klar til bare å sette hodet til da han regelrett ble dyttet vekk. Nok en soleklar straffe men Ole Gya følte vel han hadde gitt nok straffer for kvelden. Til alt overmål valgte han også å overse en soleklar hands i angrepet etterpå. I stedet skulle altså EIK sette inn seiersmålet i et av kampens siste angrep da de kontret inn 3-2

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND