Tap for trøtte bein

Tap for trøtte bein

Eiger måtte tåle et tap på overtid da de røde og blå spilte sin fjerde kamp på 11 dager mot Lura tirsdag. Eiger var knakende gode så lenge kreftene holdt og dominerte veldig i første omgang. Stian Sleveland sesongdebuterte og markerte seg med scoring allerede etter 4 minutter av kampen på pasning fra Ole Asbjørn Liland.

Det gode offensive spillet Eiger nå begynner å få tak på så man også mye til i kampens første 45 minutter. Eiger skapte masse og burde ledet med mer enn 1-0 ved pause. Det er imidlertid fortsatt en god del sykdom og skader i troppen så de 12 som utgjorde troppen mot Lura er stort sett de samme som har spilt alle kamper i det siste. Det så man klart i andre omgang da det var helt slutt på kreftene. Til alt overmål måtte også kaptein Hans Marius Slettebø kaste inn håndkleet grunnet sykdom i løpet av kampen. Trenerduoen Hundsnes og Dyrnes så hvilken ve det var og prøvde å berge et resultat ved å legge om til 4-5-1 formasjon. Hjemmelaget utliknet likevel til 1-1 med kvarteret igjen å spille og det sure seiersmålet ble satt inn drøye fem minutter på overtid.

Gunnar Hundsnes fokuserte på den gode 1 omgangen etter kampslutt og gav samtidig spillerne fri resten av uka med ansvar for å holde hjulene litt i gang selv. Den store kampbelastningen hadde latt seg gjøre med full tropp og stadige bytter. Men med de samme i aksjon hele tiden ville han at spillerne skal samle overskudd og se frem til en kampfri helg og ingen kamper før torsdag 19 mars når Rosseland står på motsatt banehalvdel – for øvrig på Eigers 54 års dag.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND