Tap i jevn kamp for j14

Tap i jevn kamp for j14

Onsdag la Eigers j14 lag turen til jæren og serieleder Bryne. Vertene stod med kun ett tap så langt i årets serie – mot nettopp Eiger i Hålå i vårkampen, så det var en optimistisk og tent gjeng som entret Aarbakkebanen i regnværet.

Eiger tok kommandoen fra første spark, var først på ballen og «gikk til» i duellene. Brynejentene var tydelig ikke vant med dette og ble nok noe overrasket over motstandernes innsats og agressivitet. Og etter flere gode forsøk så kom det fortjente ledermålet etter 20 minutters spill. Thea Margrethe Jenssen Refsland scoret sikkert på returen fra et godt Ingeborg Leidland Løyning-forsøk. Flere større sjanser ble produsert utover omgangen, men det ble med 1-0 til pause. Bryne på sin side hadde et farlig frispark like utenfor, og kom en gang alene med Marion Blitzner Leidland i Eigermålet – der Marion reddet mesterlig med beina!

Den korte, våte pausen skulle vise seg å bli skjebnesvanger for Eigerjentene. For det første kvarteret av 2. omgang styrer Bryne helt. Nå er det de som er først på ballen og vil mest! Resultatet av dette er 3 mål imot ila 10 minutter. Først etter litt “klyngespill” etter en Bryne-corner og 1-1. Da var det spilt 40 min. Så 5 min senere når en Bryneangriper forserer til dødlinja og legger fint inn til en umarkert Brynespiller som enkelt setter ballen i mål. Og fem minutter etter dette igjen – da et passivt Eigerlag lar Bryne skåre enkelt på hjørnespark!

Etter dette jevner spillet seg noe mer ut igjen, og de store sjansene uteblir! Dermed 3-1 seier til flinke Brynejenter og Eigerjentenes første høsttap!

Men samtlige spillere skal ha masse skryt for en veldig solid 1. omgang. Og det som skjer i begynnelsen av 2. omgang må kalles en kollektiv svikt. Bare det at alle jentene slipper seg litt ned er nok til at en god motstander griper sjansen og tar over kommandoen i kampen!

Neste uke står et godt Klepp-lag på motsatt banehalvdel – og vi har en flau vårkamp “å hevne” mot dem!! Så stå på jenter!!!

 

Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND