Tap i serieåpningen

Tap i serieåpningen

Jr.lag april 2013
Eiger var det førende laget spillemessig og viste seg fra en langt bedre side enn i finalen i vinterserien fredag. Likevel ble det null poeng da serieåpningen fant sted mot EIK på Husabø onsdag. 1-0 under til pause ble til det dobbelte da 90 minutter var passert.


Kampen levde og var innholdsrik men endte med et skuffende resultat selv etter en godt gjennomført kamp .
I 1 omgang fikk Eiger ha mye ball og var gode på gjenvinning med flere kontringssjanser når EIK hadde ballen, men var ikke gode nok til å ta vare på de. Så midt i omgangen hvor Eiger styrer det meste så scorer Eik på en av de første sjansene de har, ett fint mål av de, men litt for dårlig forsvarsarbeid av de røde og blå. Eiger fortsetter og spille bra til tross for baklengsmålet men får ikke mål.
2 omg fortsetter som første, Eiger spiller god fotball men får ikke mål
15 min før slutt blir Marius spilt igjennom og skal runde keeper men blir tatt i det han er i ferd med runde keeper. Eiger får frispark og alle venter på det RØDE, men det kommer ikke, utrolig. Mål nr 2 til Eik kommer 10 min før slutt etter en stygg tversoverpasning i forsvaret som spiller Eik spilleren igjennom og han limer den i krysset, fantastisk fint langskudd som Olav Omlid er sjanseløs på.
Alt i alt en god kamp av Eiger der en får dårlig betalt.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND